Протестът е на българският народ, не на мафията. Това написа

...
Протестът е на българският народ, не на мафията. Това написа
Коментари Харесай

Радев: Моралната ни победа ще е да съхраним гражданския мир


Протестът е на българският народ, не на мафията. Това написа във Facebook президентът Румен Радев в отговор на вчерашните думи на Бойко Борисов, че мафията желае оставката на държавното управление.

Масовият митинг принадлежи на всички жители. На площадите през днешния ден не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ, който е единственият суверен по силата на Конституцията и е твърдо решен да си върне страната, уверен е президентът.

Румен Радев прикани всички на площада да не се поддават на провокации. Отговорността за предотвратяването на произшествия, за живота и здравето на протестиращите и на редовите униформени чиновници носи управлението на Министерство на вътрешните работи, добави президентът.

Нека всички участници в събитието – жители, служители на реда и жандармеристи – не не помнят, че сме българи. Че призванието на униформените е да бдят над сигурността на жителите. Че насилието сред власт и жители няма място в това бъдеще, за което всички честни хора се борим и ще реализираме, добави Румен Радев.

Моралната ни победа като общество ще е в това да съхраним гражданския мир, макар обидите, провокациите и демонстративното тъпчене на демократичните правила от изгубилата всякакво доверие власт.

Промяната е неизбежна. Всяко твърдоглавие на ръководещите единствено задълбочава рецесията, приключва президентът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР