Протест срещу президента и тениски Морфов - с това ще

...
Протест срещу президента и тениски Морфов - с това ще
Коментари Харесай

Алекс Алексиев и Яна Титова - главните герои на наградите Икар

Протест против президента и тениски „ Морфов ” - с това ще запомним церемонията по разпределяне на премиите „ Икар ” тази година, с изключение на със заслужените награди за спечелилите.

Актьорът Александър Алексиев и неговата брачна половинка Яна Титова освен излязоха на сцената на Народния спектакъл с тениски, с името на дисциплинарно уволнения режисьор Александър Морфов, само че и обявиха мощно сериозна позиция против президента.

Те обявиха победителите в категориите за най-хубав куклен театър и достижения в кукленото изкуство, само че появяването им ще се запомни с думите Александър Алексиев към президента Румен Радев, въпреки той да не присъстваше в залата. Актьорът подсети на Радев, че България е парламентарна република, като мотивът са последните изказвания на президента и оповестеният от него отвод България да взе участие в общата поръчка за доставка на муниции на Украйна, която преди година беше нападната от Русия.

" Не виждам господин президента на Република България, на който бих желал да кажа, че ние сме парламентарна република. Слава на Украйна и да живее България ", заяви от сцената Алексиев, който още през март предходната година интензивно се ангажира с даването на филантропична помощ и поддръжка за украинските бежанци в България.

.

Браво, Алек Алексиев! pic.twitter.com/M3MNm5dLCS
— Konstantin Pramatarov (@kpramatarov1) March 27, 2023
Яна Титова пожела на сътрудниците си да бъдат смели и ги прикани да избират " умно ":

" Гледам, че мотото е за това какво да избираме, избирайте умно, тъй като това въпреки всичко е и вашата кариера. Бъдете смели, сътрудници ", прикани Яна Титова.

 



В залата присъстваше служебният министър на културата - диригентът  Найден Тодоров, който реагира с усмивка на посланието на актьорското семейство.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР