Протест срещу неефективността на системата на управление и контрол на

...
Протест срещу неефективността на системата на управление и контрол на
Коментари Харесай

Протест срещу пияни и дрогирани шофьори в Бургас

Протест против неефективността на системата на ръководство и надзор на пътищата, против пияните и дрогираните водачи ще се организира през днешния ден в Бургас. Датата е определена за годишнината от гибелта на журналиста Милен Цветков,

В България няма боязън у водачите, който да ги стопира да се качват пияни и дрогирани зад кормилото, разяснява уредникът Пламен Янев.

„ За това са доказателство и ежедневните сводки, които даже единствено за град Бургас непрестанно има съществуване на такива водачи хванати. Може единствено да гадаем какъв брой не са хванати и в действителност какво количество водачи карат по нашите улици дрогирани и пияни без да имат безусловно никакъв боязън. За мен това в действителност е главният проблем. Когато един жител няма боязън, че ще бъде осъден несъответстващо, той няма и никаква спирачка пред себе си “.

Янев прикани всички участващи да донесат цвете, което ще оставят пред Съдебната палата. Това ще е алегоричен знак, че решенията на съда носят директно отражение върху живота на хората.

Протестът е плануван за 12 часа пред палатата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР