Простреляната с Алексей Петров на 16 август на Витоша Мирослава

...
Простреляната с Алексей Петров на 16 август на Витоша Мирослава
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Изчезна жената, простреляна с Алексей Петров. Никой не знае къде е

Простреляната с Алексей Петров на 16 август на Витоша Мирослава Михайлова, изчезна! В момента никой не може или не желае да каже къде е дамата, станала очевидец и ранена при убийството на някогашната барета. Единственото, което се знае сигурно, е, че Михайлова е изписана от „ Пирогов “. Кога тъкмо, не се споделя. Това удостовери публично пиарът на незабавната болница Мария Пойразова пред „ България Днес “.
Почти незабавно откакто е била изписана от „ Пирогов “, дамата си е стегнала куфарите и е отпътувала в чужбина, настояват източници. Според една от версиите простреляната е отишла на възстановителна отмора, съгласно друга Мирослава няма в никакъв случай повече да се върне у нас.
От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата към този миг отхвърлят да разясняват местоположението на Мирослава и това дали имат данни, че е отпътувала за чужбина.
Запознати с показното ликвидиране на Алексей Петров споделят, че за момента нямат публични данни Мирослава да е напускала страната, само че това не е изключено. Жената няма наложени й ограничавания за излизане отвън територията на България и не е длъжна да уведомява който и да е било.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР