Просто Киро се похвалил по телевизията в първото си интервю

...
Просто Киро се похвалил по телевизията в първото си интервю
Коментари Харесай

Зловещата идея на Киро да праща МВР в домовете на починали от ковид. Точно премиерът, който сам фалшифицира документи?!

Просто Киро се похвалил по малкия екран в първото си изявление за 2022 година, че щял да праща Министерство на вътрешните работи в домовете на всеки умрял от коронавирус да ревизира дали документът му не е подправен.

Чували ли сте по-голяма скотщина?

Щеше да е водевилно, в случай че не беше злокобно.

В Харвард този мъж евентуално е изучавал доктрина и процедура на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР). Затова не е чудно, че си назначи Бойко Рашков за личен Берия.

Освен че е необразован и лъжовен, българският министър председател няма срам от Господ и човешката тъга.

Да си представим в този момент живописно: ваш непосредствен умира, а на портата към този момент хлопат униформени, които вършат тараш в къщата и ви водят на разпит...Светата Инквизиция и Сталин репички да ядат...
свързани новини175896на 01.01.2022144931на 27.12.2021
И по какъв начин тъкмо ще потвърдят, че прословутият документ е подправен? Ще чакат мъртвият да признае? Или фамилията му да го натопи в гроба? Може би ще вършат аутопсия, ще конфискуват тялото?

Гадория, осквернение, безочливо артикулирани посред празниците от устата на върховен общественик, който в действителност ненавижда своя народ, тъй като ту става канадец, ту след това отново желае да е българин - поради келепира.

...И тъкмо той да приказва за подправени документи...Той, който безогледно фалшифицира декларацията си за поданство, когато стана длъжностен министър!?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР