Просто ей такa, нова глава от Сексът и градътПродължение на

...
Просто ей такa, нова глава от Сексът и градътПродължение на
Коментари Харесай

Домашно кино

" Просто ей такa ", нова глава от " Сексът и градът "
Продължение на известния сериал, който наблюдава Кари, Миранда и Шарлот, до момента в който се ориентират в комплицираната действителност на живота и другарството на едни дами на прага на 50-те. За страдание емблематичната четворка се смалява до тройка, тъй като в новата поредност липсва Саманта, в чийто облик влизаше актрисата Ким Катрал. Новите епизоди компенсират с присъединяване на Сара Рамирес ( " Анатомията на Грей " ), Сарита Чоудхури ( " Кама сутра: приказка за любовта " ), Никол Ари Паркър ( " Буги нощи " ) и Карън Питман (The Morning Show).

Премиера, HBO GO, 9 декември
Money Heist
Този престъпен сериал се подрежда измежду най-хубавите испански поредици въобще, а славата му последователно стана интернационална. Предстоят последните му пет епизода, в които ще забележим по какъв начин Професора се завръща при съидейниците си в Банката на Испания, до момента в който тя е обградена от всички страни с въоръжена полиция.

Премиера, Netflix, 3 декември
Реклама 14 Peaks: Nothing Is Impossible
Документален филм за изключителния непалски планинар, притежател на голям брой международни върхове, Нирмал Пурджа. Лентата е отдадена на забележителното му достижение - изкачването на 14-те осемхилядника единствено за 190 дни преди две години.

Премиера, Netflix


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР