Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри

...
Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри
Коментари Харесай

"Дейли експрес" разкри кой може да е следващият Джеймс Бонд

Прословутият сътрудник 007 Джеймс Бонд се чака да се развихри за следващ път на екран следващата година, като в облика му феновете за пети и финален път ще видят английския артист Даниел Крейг. Въпросът кой ще бъде неговият правоприемник вълнува както публиката, по този начин и букмейкърите. Сред актуалните им любимци се откроява английският артист Джеймс Нортън, написа в. " Дейли експрес ".

Броени дни откакто беше оповестено, че 25-ият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд ще бъде режисиран от Дани Бойл,
букмейкърите от " Корал " разкриват, че съгласно одобряваните залози Джеймс Нортън е " изпреварил с една дължина " сътрудника си Том Харди, с който месеци наред споделяше фаворитската позиция.

Според феновете на залозите идващият най-вероятен правоприемник на Даниел Крейг в облика на екранния Джеймс Бонд е артистът Джак Хюстън, следван от Идрис Елба, Ейдън Търнър и Хари Стайлс.

Съдейки по коефициентите, е по-вероятно след Крейг в ролята на фамозния сътрудник 007 да се превъплъти жена, в сравнение с актьорите Майкъл Фасбендер или Джейми Дорнан, написа Дарик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР