Прощаването със Светослав Светославов ще бъде в най-тесен семеен кръг.

...
Прощаването със Светослав Светославов ще бъде в най-тесен семеен кръг.
Коментари Харесай

Татяна Лолова за смъртта на съпруга си: Славето много се измъчи

Прощаването със Светослав Светославов ще бъде в най-тесен фамилен кръг. Това е желанието на актрисата

" Много се изтеза. Крепи ме споменът за него. Той постоянно е тук. "

Това показа Татяна Лолова след кончината на брачна половинка си Светослав Светославов-Славето, приемайки съболезнованията на редакцията на " 24 часа ".

Човекът, с който бяха дружно 55 година и който постоянно беше до нея, си отиде в ранната заран на 26 декември след бързо развил се рак на панкреаса.

Славето ще бъде изпратен от околните си в събота (29.12.).

Пожелал да бъде кремиран.

Лолова, синът им и снахата внуците, са били до него и правдиво са се грижили, борейки се със страшната болест. Актрисата намерила сили да почете премиерата " За какво ви е Дон Кихот " на сътрудниците си от Сатирата, само че си тръгнала незабавно след началото.

След кончината на Славето домашният и мобилният телефон на актрисата бил изключен. Но когато схванала какъв брой доста хора са обичали и ценили нейният брачен партньор, почнала да приема съболезнования.

" Държи се, само че тя си знае какво й коства. До края имаше вяра, че ще стане знамение и той ще оздравее ", споделят нейни близки.

" Той беше подобен стоик, искаше да спести на Таня даже болката, не даваше израз на страданието. Беше положителен човек, мощен темперамент, открояващ се, само че непоказен. Никога не е предизвикал болежка на различен. А по какъв начин обичаше Таня... ", сподели приятелката на фамилията Юлия Пискулийска - известна журналистка и писателка.

Тя с горест си спомни какъв превъзходен хазаин бил Славето. Разказа за неговите картини, цялостни с цветове и сила, нарисувани с цялата пристрастеност на човек, разкрил магията на четката и посветил се на нея.

" Таня пожела Славето да бъде изпратен в извънредно стеснен фамилен кръг - един племенник на Славето, синът им, внуците и снахата. Никой различен не е поканен. Те бяха извънредно сплотено семейство, мощно привързани един към различен, и евентуално желаят да са единствено те дружно в този печален момент ", описа Пискулийска за желанието на актрисата.

Лолова се надява хората да се съобразят с молбата й и сбогуването й с обичания й брачен партньор да не бъде помрачено от непознато любознание. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР