Прошката и времето, нужно да простиш – това е акцентът

...
Прошката и времето, нужно да простиш – това е акцентът
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Изискват се много усилия, за да простиш

Прошката и времето, нужно да простиш – това е акцентът в пространно интервю, което Меган Маркъл дава за американското списание US Magazine. 41-годишната херцогиня на Съсекс дава отговор на въпроси за връзките й с английското кралско семейство, както и с нейните родственици. 

„ Наистина поставих доста старания, изключително що се отнася до обстоятелството, че мога да кажа, каквото желая “, споделя Меган Маркъл пред списанието. Тя споделя, че връзките на принц Хари с татко му – принц Чарлз са охладнели, само че пик в неприятната връзка е бил процесът против „ Мейл он съндей “ за нарушение на персоналното пространство на Меган Маркъл. Тогава принц Хари казва на брачната половинка си:
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...
„ Загубих татко си в този развой “.

Тя осъзнава, че нещата не би трябвало да бъдат по същия метод, както са били преди, но  Меган Маркъл прави паралел със своя татко, с който не поддържат връзка и по тази причина се е стремяла разграничаването не се случва с принц Чарлз и сина му. 

, откакто двамата със брачната половинка му отдръпнаха от кралските си задължения през 2020 година Съгласно съглашението двойката се отхвърли от кралските си трофеи, само че пък може да работи, с цел да има финансова независимост. Хари обаче запазва титлата принц по рождение.

Запитана дали има място за амнистия в сърцето й за английското кралско семейство, Меган Маркъл дава отговор: 

„ Прошката е в действителност значима. Но се желае доста повече сила да простиш “.

В изявлението Меган Маркъл визира и тематиката за страховете след отдръпването от английския кралски живот, когато двойката има избор да остане да живее във Англия. Според младите родители това щяло да изложи на риск и огромен медиен натиск сина им Арчи, защото в страната няма надзор над публикуването на фотоси на кралските особи. Но макар опасенията от нахлуване в персоналното пространство, Меган Маркъл обмисля да се върне в Instagram.

Работа и фамилни връзки

По-рано принц Хари изрази съмнение, че някои членове на кралското семейство могат да живеят и работят дружно и да са толкоз близки, колкото са сега той и Меган Маркъл. Пред американската преса той приказва за компанията Archewell, която развива със брачната половинка си, седейки на едно бюро в общ хоум офис.

„ Повечето хора, които познавам и доста от моето семейство, не могат да работят и живеят дружно. По-скоро би изглеждало като огромен напън. А при нас се усеща като нещо естествено и изцяло обикновено “, споделя принц Хари.

Меган Маркъл и принц Хари в този момент живеят в Монтесито, Калифорния, и отглеждат 3-годишния си наследник Арчи и едногодишната си щерка Лилибет. Двамата подписаха контракти със Spotify и Netflix. По-рано Той стартира предходната седмица.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР