Пророческо видео обръщение на Валерия Новодворская към донбаските „опълценци“ предрича

...
Пророческо видео обръщение на Валерия Новодворская към донбаските „опълценци“ предрича
Коментари Харесай

Валерия Новодворская: Путин е чудовище, той е по рождение Мракът, той е от Мордор – трябва му Империя на злото

Пророческо видео послание на Валерия Новодворская към донбаските „ опълценци “ предсказва днешната злокобна война, която путинова Русия води против мирна Украйна. То е записано малко след противозаконната анексия на Крим на 18 март 2014 години и самообявилите се Донецка и Логнска републики. Новодворская не може да мълчи за тази незаконна неправда, само че умира единствено няколко месеца по-късно през юли същата година. Думите и не престават да кънтят и през днешния ден посредством почтените жертви, разрушените градове на Украйна, милионите бежанци и разрушени човешки ориси.

Валерия си бе спечелила славата на един от най-категоричните дисиденти, съперници на самата същина на комунистическия руски режим.
Изтърпяла е затвори, лагери, психушки и спецучреждения, след десетилетията на тормоз, насмешки и преследвания при „ действителния социализъм “ и „ нереалната перестройка “, та чак до днешния съвременен ретро-сталинизъм на Путин.

Ето пророчеството, настоящо и през днешния ден:

Драги донбаски опълченци, сепаратисти, терористи и каквито още там ви назовават (вие даже не можете да си представите). Аз съм рускиня. Не ви се обаждам от Киев, звъня ви от Москва. И е видно, че никой не ви е споделил истината за това каква орис ви чака и в качеството си на каква разменна монета ви използват управляващите в Москва.

Драги, благи мои, в името на какво сте решили да умирате? Ние тук не можем да разберем тъкмо защо и за кого сте подготвени да умирате? Ето вашите съперници, също младежи или по-възрастни – от украинската войска, от националната армия, които вие смятате за фашисти (не ви ли станаха доста фашистите в тази страна?) - те знаят за какво умират. Знаете ли, даже не е за целостта на Украйна. Не в това е работата. Те умират за това

да оцелее тяхната страна,

която се назовава Украйна. За да може тя да се отърве от нашата проклета, жалка, робска, злобна Русия. Аз ви го споделям като локална жителка на тази Русия. Вие знаете какво се случва у нас! За да хапне (от Украйна), с цел да се преоблече и да отиде в Европа, където да живее щастливо и умерено както европейците.

Както разбирате там не се възнамерява никакъв фашизъм. Цялата неволя е в това, че вие нямате причина да умирате. Вие говорите, че се сражавате за Донбас. Но за чий Донбас? Няма и не може да има страна с името Донбас. Вие може би не разбирате, че няма в никакъв случай да живеете сами. Путин в никакъв случай няма да позволи да живеете независимо, тъй като на него не му би трябвало вашия самостоятелен живот, даже и да се опитате. На него му би трябвало граница, през която да вкарва оръжие, с цел да атакува Украйна, с цел да няма нито един спокоен ден за нея, от самото начало там има война, с цел да не може да се случат промените в страната. А вие сте единствено пушечно месо, вие сте единствено средство, с цел да обезпечите войната, и колкото сте повече, толкоз по-доволен ще бъде Путин. Това е страшилище, това е сталинист, той е по рождение Мракът…той четеше Толкин. Той е от Мордор. Той е актуален Саурон. Какво му е нужно на него – на него му би трябвало никой да не живее обикновено.

Трябва му империя, Империя на злото

Защото да има Империя на положителното - не минава.

И поради някакви чудовищни упоритости на този правоприемник на Хитлер и Сталин вие желаете да усмирите? Когато сте в разцвета на живота си? Не ви разбирам…Защото за другата страна значи да умирате в действителност в името на човешкия живот на своите съграждани. А вие за какво умирате? За да няма естествен човешки живот в Донбас? Защо тогава наричате Донбас своя татковина? Ако желаете да се стреляте – но идете на стрелбището. Постреляйте си! Там няма да има човешки жертви.
Затова момчета, помислете! Позвънете ми, пуснете ми един е-мейл. Всеки, който види това обръщение, дано го покаже на тези млади момчета, които незнайно за какво, се готвят да умират на границата (на КПП-тата) за Путин, за Сталин, за власт на Съветите.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР