Пропиляването на времето от пролетта досега, за да бъде действително

...
Пропиляването на времето от пролетта досега, за да бъде действително
Коментари Харесай

Доц. Христо Христев: Акт на политически геноцид - не направиха нужното да укрепят здравната система

Пропиляването на времето от пролетта до момента, с цел да бъде фактически и дейно подготовена здравната система да посрещне същинска вълна от заболяване с COVD-19, тъй като тази от пролетта в България не беше действителна първа вълна, е незаконна безнаказаност.
Да се пропилеят толкоз доста пари за няколко месеца, с цел да се купува предстоящ избор посредством мятане на милиони тук и там, да се зареждат още веднъж и още веднъж обръчите от хранени фирми/хора на ръководството Борисов/ГЕРБ, а да не се направи нужното, с цел да се укрепи системата на опазване на здравето, е акт на политически геноцид над българските жители.

След като търпяхме 10 години това унищожително за правата и ползите ни като свободни жители и за развиването ни като обикновено общество ръководство, ние обаче се намираме изцяло засължено тук, където сме. В окото на невиждана здравна рецесия, с неработеща дейно здравна система, ръководени от хора, които нито като мислене, нито като полезности, нито като държание, биха могли да са отпред на която и да е естествена страна в Европа.

След като позволяваме и поносим такова ръководство, изцяло справедливо ще минем през тази рецесия, пък нима ни пристигна акълът, преди да се срине дефинитивно това, което е останало от българската страна.

Фейсбук, доцент Христо Христев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР