Промяната в българската политика идва, като всичките кандидати на представляват

...
Промяната в българската политика идва, като всичките кандидати на представляват
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Промяната идва!

Промяната в българската политика идва, като всичките претенденти на съставляват експертния капацитет на българската нация във всяка една област. Това съобщи в рубриката " Говори Кандидата " на уеб страницата Любословие.бг ръководителят на Политическа партия МИР.
" Призовавам българските жители да гласоподават машинно, тъй като единствено по този метод гласът им няма да бъде сменен и да не се доверяват на хора, които стоят единствено на билбордовете, само че не вземат решение същинските проблеми на хората ", съобщи Симеон Славчев. Той посочи, че 90% от листите за претендентите за народни представители на партията са от гражданската квота и са потвърдени специалисти в региона си.
" Ние не сме професионални политици. Нашите претенденти са специалисти от всяка една област и те са се потвърдили като такива. Имаме извънредно качествени хора и експертен капацитет ", посочи още той.
Симеон Славчев сподели, че дигитализацията и въвеждането на електронно държавно управление е главният приоритет на Политическа партия МИР. Той ще улесни живота на българските жители, само че също по този начин и ще способства доста за намаляването на корупцията.
Той разяснява, че би трябвало да се вкара и Закон за ръководство при рецесии, както и Министерство за бедствията и повредите. Това ще даде опция освен за по-добра реакция при всевъзможни изключителни ситуаци, в това число и пандемии, само че и ще предотврати такива.
" Антиправителственият митинг съумя да разсъни гражданското общество у нас, само че за голямо страдание лозунгът на справедливото гражданско неодобрение беше откраднат без каквото и да било разрешение на протестиращите. Никой не им е разрешавал това ", разяснява още Симеон Славчев.
Той съобщи, че Политическа партия МИР има етични правила и правила, които твърдо се отстояват и не стоят просто на хартия. " Смятам, че всеки един претендент за депутат би трябвало да има Морал, Инициаивност и Родолюбие. Това са трите най-ценни качества, с цел да можем да бъдем най-полезни за хората ", разяснява още ръководителят на Политическа партия МИР.
Той посочи, че във връзка с стопанската система партията залага на развиването на четири съществени бранша.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Готвят следващата замяна на изборите Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Готвят следващата замяна на изборите
Задава се следващата замяна на изборите. За това предупеди ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев, който прикани българите да излязат м...
По отношение на туризма страната би трябвало да употребява капацитета си и да се развива като скъпоплатена туристическа дестинация, посочи още Славчев.
Той показа развиването на превоза и инфраструктурата като основна за развиването на стопанската система.
Селското стопанство би трябвало незабавно да се развие, тъй като по време на пандемия стана ясно, че страната ни вместо да изнася селскостопанска продукция внася такава и това би трябвало да се промени, разяснява още той.
Основен приоритет на Политическа партия МИР е и дигитализацията и развиването на високоекологични технологии.
" Ние залагаме на модела на пазарно-социално стопанство. Това е немският модел, който измъкна Германия от тежкото й икономическо положение от Втората международна война. Той натъртва на индустриализация на страната и на предоставяне на опция на всеки обособен човек за стопанска самодейност ", съобщи още Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР