Промяната е гола, боса и некадърнаТова каза Красимир Каракачанов, почетен

...
Промяната е гола, боса и некадърнаТова каза Красимир Каракачанов, почетен
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Промяната е гола, боса и некадърна

Промяната е гола, боса и некадърна

Това сподели Красимир Каракачанов, почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация в обзора на деня на Радио „ Фокус “ „ Това е България “ във връзка поредицата изявления на министър-председателя Кирил Петков, свързани с ускоряването на еврочленството на РСМ в Европейския съюз.

Изказването на Теодора Генчовска за две външни политики потвърждава, че министър-председателят Кирил Петков няма желание да пази националния ни интерес по тематиката "Македония ", сподели още Каракачанов и акцентира, че историята и българското национално достолепие не са търговия.

„ Историята и полезностите не могат да се заменят с бизнес, сметки и търговия. В случая с Македония не бизнес връзките са значими, а са значими истината, паметта и достолепието на българския народ. РСМ се възползва от тези пробойни във външната ни политика, с цел да не извършва контракта за добросъседство. А по сериозната причина за това отвращение за осъществяване на този контракт е, че в случай че се съобразят с нашите условия, това значи да си признаят, че историята на тази „ държавица “ стартира не от времето на Филип Македонски или Александър Велики, още по-малко от цар Самуил, а стартира от шмайзерите на комунистическите партизани на Тито от 1944 година “, посочи Каракачанов.

Компромиси по тематиката "Македония " не се вършат до момента в който няма смяна в политиката на Скопие по отношение на България, безапелационен е някогашният боен министър, като чака обществото да бъде малко по-критично по тематиката.

Според Красимир Каракачанов България несъмнено няма интерес страна като Северна Македония, която води сходна антибългарска политика, да става член на Европейски Съюз.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР