Промяна на върха в българската политика няма да има. Това

...
Промяна на върха в българската политика няма да има. Това
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Смените помагат за добрия имидж на ГЕРБ

Промяна на върха в българската политика няма да има. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов. Той изясни, че гъвкавостта на ГЕРБ и промените, които се правят на управителни постове при неточности оказват помощ на партията да поддържа добър имидж. Харизанов добави, че позицията на Движение за права и свободи за оставка на държавното управление е ориентирана против „ Обединени патриоти “ поради опълчването сред двете обединения.

„ Политическият спор, политическата конкуренция, размяната на реплики, взаимното искане на оставки и на възбрана, и на изгубване от политическия живот сред тези партии ще продължи. Това ги легитимира и съгласно мен им дава някакви сили. Силният съперник е доста значимо нещо в политиката. И ясният съперник. Трусове в ръководещото болшинство аз най-малко не съм видял “, посочи политическият анализатор.

Георги Харизанов сподели още, че единодушията на ГЕРБ с оферти на патриотите е индикатор за желанието за опазване на ръководещата коалиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР