Промоутърът на Кбурат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че българският

...
Промоутърът на Кбурат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че българският
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Кубрат Пулев показа, че е войн, но нямаше достатъчно сили

Промоутърът на Кбурат Пулев - Ивайло Гоцев, съобщи, че българският боксьор се е преборил с COVID-19 няколко седмици преди мача си против международният първенец на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа.

На 12 декември предходната година Пулев беше нокаутиран от Джошуа в 9-ия рунд.

„ Всъщност той нямаше нито силата, нито силата, нито спарингите, от които се нуждаеше в подготовката. За следващ път, без оправдания, единствено обстоятелства. Това се случи, “ сподели Гоцев пред Sky Sports.
„ Той сподели: “Не, ще мина през COVID-19, и ще се удрям с Антъни Джошуа. Знам, че може би в никакъв случай повече няма да получа трети късмет за подобен мач.” Имаше прекалено много за губене, за не да се бие за всички тези колани. Той в действителност вярваше в себе си. Той имаше късмет да победи AJ и се опита.

Един месец преди борбата той имаше COVID-19. Трябваше да промени подготовката си и почтено казано си помислих, че се прибираме. Аз в Съединени американски щати, а той в България. Срещна се с лекари и взе решение. Той стои зад решението си. Той е войник.

Вижте, ние постоянно сме уважавали Антъни Джошуа и го почитам и в този момент, казвайки, че той е страховит атлетичен субект. Той е във форма, той е физически мощен, може да удря, само че слабостите му са явни. AJ се разочароваше всякога, когато Кубрат съкратяваше дистанцията и го удряше. Кубрат просто нямаше задоволително сили. Болестта лишава силите ти. Рентгеновите фотоси на Кубрат демонстрираха, че е прекарал пневмония, само че я е преборил и беше там за битката”, добави Гоцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР