Промоутърът Еди Хърн обяви, че действащият световен шампион в тежка

...
Промоутърът Еди Хърн обяви, че действащият световен шампион в тежка
Коментари Харесай

С кого ще се бие Джошуа - Уайлдър или Фюри?

Промоутърът Еди Хърн разгласи, че настоящият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри към момента не е изпратил контракт на сънародника си Антъни Джошуа за дуел през септември.

Фюри разкри в петък, че е пратил договор на Джошуа за мач на стадион " Уембли ".

" Нямаме изпратен контракт за борба през септември ", съобщи Хърн пред IFL TV, представен от Българска телеграфна агенция, само че добави, че има диалози с екипа на Фюри.

Той добави, че от щаба на Джошуа също договарят за борба с някогашния международен първенец в супертежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър през декември и няма да трансформират тези проекти.

" Ако нашите проекти не се осъществят, несъмнено, ще сме подготвени да обсъдим дуел с Фюри. Битката с Тайсън Фюри е борба, която Антъни Джошуа желае ", добави Хърн.

34-годишният Фюри има 33 победи и тъждество в 34 дуела, до момента в който Джошуа е записал 25 триумфа и 3 загуби в 28 борби на професионалния кръг. Джошуа, който победи американеца Джърмейн Франклин по точки в Лондон през април, загуби два пъти от 36-годишния Усик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР