Пролетта ни посрещна топло изпъстрена с богати цветове и въпреки

...
Пролетта ни посрещна топло изпъстрена с богати цветове и въпреки
Коментари Харесай

Oт салон Магама: Терапия с микроколаген, която съживява и най-изтощената коса

Пролетта ни посрещна топло изпъстрена с богати цветове и макар леките промени в настроението на времето ние в салон Магама сме подготвени да предложим най-хубавото за вашата луксозна коса.

Тази пролет ще зарадваме нашите клиентки с една неповторима терапия за възобновяване и укрепване на косъма. Избрахме тъкмо това, тъй като като специалисти в косите знаем те от какво имат потребност.
Русокоски, дългокоски, брюнетки не се тревожете повече за вашата изтощена, обезводнена и вяла коса в резултат на химическо отнасяне, постоянно потребление на преса или сешоар, изсветляване на косата до степен на безспорна чупливост и чупещи се краища.

Терапията с микроколаген ще заличи всяка диря и ще направи косата ви още веднъж жива и с невероятна гладкост и искра.

За лечението приготвяме косата с Дълбокопочистващ шампоан на основата на кератин и арганово масло, който отваря косъма, почиства в дълбочина косата и скалпа и дава опция за цялостно регенериране на косъма.

Нанасяме Collagen Smoothing Treatment for damaged hair. Това е изглаждаща терапия, която с помощта на микроколаген възвръща, изглажда, изправя и разплита къдрици, като подхранва нежно косата единствено с едно нанасяне, което продължава до 2-3 месеца. Терапията съдържа скъпи субстанции като протеин и масло от марула, които хидратират и подхранват косата по натурален метод и възвръщат повредената коса.

Резултатите са забележими още след първата процедура!
Коса блестяща, витална, красива и с блестящ искра! А отзивите от нашите клиентки са повече от положителни. Лесно разресване на косата, блестящ цвят и копринена мекост.
Може да видите и сами разликата и моменталното възобновяване.
За да запазите страхотните резултати от лечението е целесъобразно да употребявате ежедневния шампоан и еликсир за коса с кератин при вашата грижа за коса вкъщи.

Към този безукорен искра желаеме и още!

Блясък всеки ден след всяко измиване. Ние предлагаме потреблението на Протеиновият попълващ серум за постоянно безупречни резултати. Всяка дама с фина и по-светла коса би трябвало да го има в ежедневната си грижа за съвършено гладка като коприна коса.

Коя от вас хубавици желае да заблести още в този момент?

Запишете си час за Терапия с микроколаген за възобновяване на вяла и мощно повредена коса! Само в този момент в салон Магама. 0898777740

Цени на лечението:
– Къса и коса със междинна дължина (до раменете) и плътност – 200 лева

– Коса под раменете доникъде на гърба – 250 лева

– Дълга коса – 300 лева

Magama.org

Magama-shop.com
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР