Пролетта идва, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и

...
Пролетта идва, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и
Коментари Харесай

Венета Райкова за бившия си съпруг: Никога не съм била влюбена в него

 Пролетта идва, градусите се подвигат, хормоните са във въздуха и любовта - с тях! Не и за Венета Райкова, която гледа по друг метод на цялата концепция за любовта.  " Никога не съм била влюбена, нямам доверие в любовта “, отсича Венета пред почитатели. В типичния си жанр тя споделя за себе си, че е " мързелива, почтена, черноглед “.

13 години тя бе в брак с Тихомир Георгиев-Тишо, с който я свърза присъединяване му в първото родно издание на риалити шоуто " Биг Брадър “ през 2004 година Тогава притежателят на индийски ресторант бе показан като най-големия почитател на водещата на " Горещо “, а в шоуто той съобщи, че е бясно влюбен в нея. Покрай една от задачите в къщата Големият брат подари на участници предмети на техните кумири - Тишо се оказа с жартиери и записка от Райкова - това бил част от " тоалета “ й за фотосите за " Плейбой “.

След края на шоуто той й гостува в " Горещо “, а тя посещава индийския му ресторант. Накрая той събира храброст, с цел да я предложения да посрещат дружно Нова година и в началото Венета Райкова се дърпа, само че след това склонява и историята им започвa. Няколко месеца по-късно тя чества рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той държи в ръка годежен пръстен. Венета приема и през лятото двамата подписват брак в село Бели Осъм по дънки. Отиват при кмета на троянското село да попитат по какъв начин и по кое време през август може да сключат цивилен брак там. Но след това Тишо пита Венета: " А какво ще стане, в случай че се оженим в този момент? “. Така на 20 юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.

Лека рецесия ги раздруса през лятото на 2007 година, когато се стигна до подаване на молба за бракоразвод и планувано бракоразводно дело. Водещата се изнася от жилището, в което живее дружно със брачна половинка си, само че наесен двамата още веднъж са се събрали и живеят дружно, написа " “.

Синът им Патрик се ражда през 2009 година Разводът обаче идва в първите дни на 2018 г.  " Приятели, след 13 години брак с Тихомир  се развеждаме. Споделям го тук, с цел да няма спекулации по тематиката. Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по тематиката и двамата няма да даваме, доста апелирам да ни оставите на мира в името на спокойствието на детето “, обяви сбито тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР