Пролетта дойде и няма как да не станем по-активни и

...
Пролетта дойде и няма как да не станем по-активни и
Коментари Харесай

Пролетни подаръци от Vivus

Пролетта пристигна и няма по какъв начин да не станем по-активни и по-дейни в заниманията ни и в всекидневието ни. С разлистването и разцъфването на първите дръвчета можем самоуверено да се отърсим от зимната бездейност и да влезем с нови сили в новия сезон. Пролетното въодушевление се усеща както самостоятелно при хората, по този начин и при фирмите, предлагащи артикули и услуги. Такава компания е и, в която са подготвили пролетни дарове за клиентите си. Предвид обстоятелството, че топлите дни усилват желанието ни да прекарваме повече време на открито, подаръците са планувани точно за спортна интензивност на въздух.

Ако кандидатствате с услуга за бързо разглеждане, бъдете утвърдени за бърз заем сред 3 и 27 април 2023 година и се регистрирате на страницата им, ще участвате в лотария за страхотни награди. Четири електрически тротинетки ще се озоват при четирима късметлии след изтегляне на печелившите участници на 28 април..

Как да участвате в конкуренцията за премиите?

Точно както всяка игра, по този начин и тази има нейните си правила. Необходимо е да сте сегашен клиент на Vivus или да станете клиент на компанията и в границите на месец април да получите заем. Точният интервал е от 3 до 27 април. За да участвате, би трябвало да се възползвате от един избран тип кредитен артикул - а точно бърз заем.

Бързите заеми от Vivus са с оптимален размер до 1500 лева Това е задоволително огромна сума да покрие разнообразни по генезис разноски. Ако пък не ви е нужна толкоз огромна сума, то най-малката по мярка е 50 лева С изтеглената от вас сума можете да реализирате някой проект, да покриете сметки, отговорности или просто да си осигурите задоволително пари, с цел да изкарате месеца умерено. Това по никакъв начин не е без значение, изключително когато инфлацията в страната толкоз доста повлия на цените на питателните артикули и на услугите.

Трябва да създадем едно конкретизиране, че с цел да се кандидатства за бърз заем, то е належащо лицето да се записва в уеб страницата на компанията заемодател или да е към този момент регистриран клиент със основан потребителски профил и да пусне поръчка за мечтаните от него сума и период за погасяване. До 15 минути лицето ще получи отговор дали е утвърдено или не. При утвърждение няколко минути по-късно парите ще са по сметката.

Разбира се, всички условия са транспарантни и можете да ги откриете на уеб страницата на кредитора. Ще видите и специфична страница за промо акцията и упътвания по какъв начин да се регистрирате, с цел да участвате в томболата за 4-те тротинетки.
 Снимка 613773
Защо да изберете Vivus?

Едно от най-големите прерогативи на бързите заеми на Vivus е опцията за удължение на периода за погасяване. Понякога, в редки случаи, се появяват някакви усложнения, които попречват длъжниците да покрият в уговорения период сумата за връщане. Vivus е дълготраен сътрудник на своите клиенти и е компания, осведомена с техните компликации. Това е обусловило основаването на особено дефинирана процедура при закъснение. На клиентите, които не могат да платят задължението си в открития период, се дава опция да го удължат, заплащайки такса за това.

Тегленето на спомагателна сума e друга особено основана процедура. Благодарение на нея, в случай че в началото изтеглената сума по изтегления бърз заем не е задоволителна, а лицето не е изтеглило целия си кредитен предел, то той може да кандидатства за спомагателна сума. В резултат на това може да си обезпечи спомагателни средства, с които да посрещне всеки новопоявил се разход.

А също така генерално можете да разчитате на улеснение и експедитивност при процеса по кандидатстване, при който ви е нужна само вашата персонална карта и достъп по Интернет. Поръчители и доказване на приходи не са ви нужни, а екипът по обслужване на клиенти е постоянно подготвен да ви спомага при потребност и при зародили въпроси.

Ако пък занапред ще ставате клиент на Vivus, то вашият заем ще бъде без лихви, без такси, без оскъпяване. Това значи, че за първия ви заем ще би трябвало да върнете тъкмо толкоз, колкото сте взели, в границите на определения от вас период. Сумата за първи заем, която можете да вземете, е до 600 лева

Разумно ли е да се възползвате от промоционални условия?

Vivus е компания, която предлага бързи заеми от редица години. Запознатите от вас знаят, че кредитният пазар е една извънредно конкурентна среда, която допуска нуждата от гъвкави оферти. Промоционалните условия могат да са ужасно допълнение към портфолиото на дадена компания, което да донесе още един позитив при избора на фирма-кредитор. Тази пролетна акция на Vivus дава на клиентите точно подобен спомагателен тласък.

Разбира се, едни промоционални условия не трябва да стават съществена причина за кандидатстване за заем. Важно е постоянно да се прегледат и ревизират изцяло изискванията, предоставяни от кредитора. По този метод заемът ще бъде селекциониран вярно, ще може да се върне по-лесно,, по-ниски такси или пък, както е в този случай, клиентът ще има късмет и да завоюва предметна премия. А въпреки всичко има ли човек, който да не обича награди?!
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР