Във всяко едно семейство възникват непредвидени разходи или нуждата от

...
Във всяко едно семейство възникват непредвидени разходи или нуждата от
Коментари Харесай

Какви са плюсовете на един потребителски кредит онлайн

Във всяко едно семейство пораждат непредвидени разноски или потребността от по-големи покупки, за което спестяванията просто не доближават. В такива обстановки на помощ идва услугата потребителски заем онлайн. В днешно време има богат избор от такива артикули на пазара, което ви оказва помощ да намерите вярното решение за вас. Нека да разгледаме какви са преимуществата на потребителските заеми онлайн.

Вие избирате сумата и периода

Първият плюс на този тип заеми е, че клиентът самичък взема решение каква сума да му бъде отпусната и в какъв размер да са месечните вноски. Условията варират според от банката. Например при потребителски заем онлайн предлаган от могат да се изтеглят от 300 до 20 000 лева за период от 3 до 60 месеца, при закрепен годишен лихвен %. Отнесете се с внимание към тези елементи, с цел да не изпадате в непотребни задължения и да извлечете максимума от вашата оферта.

Облекчена процедура на кандидатстване

Предимство е процесът да бъде 100% цифров. Това значи, че всяка стъпка - от попълването на формуляра за мечтаната сума, до сключване на документите, се случва онлайн. Можете да заявите заем и да ползвате обвързваните с него услуги от комфорта на дома си, без да отделяте време в пътешестване или очакване на опашки.

За да се задвижи процесът, би трябвало да изтеглите приложението на банката или да влезете на уеб страницата ѝ през компютър и да изберете типа заем, който желаете. Попълнете формуляра, където се изискват някои общоприети данни като трите ви имена, ЕГН и телефон. За потребителски заем онлайн постоянно е задоволително да разполагате с персонална карта, само че след това може да ви бъдат поискани и други документи. Не се тормозете, чиновниците на банката ще ви дадат повече информация.
 Снимка 656213
Източник:

Финансовите институции към този момент дават онлайн калкулатор, с чиято помощ клиентът може да види в действително време какъв ще е размерът на вноските и какъв брой е годишният лихвен %. Това дава повече изясненост по отношение на цялата дължима сума, още преди да сте кандидатствали за заем. По този метод може да предотвратите вземането на заем, чийто вноски са несъвместими с вашия бюджет.

Бърз отговор

Вече и банките оферират бързо утвърждение на потребителски заем онлайн, а процедурата не е тромава като преди. След като подадете заявление по електронен път, чиновник на финансовата институция ще се свърже с вас в границите на същия ден, с цел да ви даде повече информация и да доуточни някои елементи.

На по-късен стадий се подписва съглашение, което би трябвало да опише всички условия, при които се дават средствата, в това число лихвата и дължимите такси. Ако всичко мине добре, ще получите пари до три дни от подписване на контракта.

Удобство

Тъй като процесът е напълно цифровизиран, можете да кандидатствате за заем и надлежно да получите утвърждение когато и да е на денонощието. Вече не се постанова да се преценявате с работното време на банката. Не е нужно да отнемате от обедната си отмора или да си взимате почивен ден, с цел да отметнете тази задача.

Имате опция да разгледате умерено офертата и да премислите добре решението си, без да се чувствате притиснати от времето. Съветваме ви да се запознаете по-подробно с изискванията, с цел да избегнете неточности. Обърнете внимание на избора на размер на месечните вноски и периода на погасяване, с цел да сте сигурни, че ще можете да покривате отговорностите си без проблем.

Възможност за вложения

Предвид по-голямата сума, която се тегли, потребителските заеми могат да се преглеждат като инвестиция във вашето личностно и бизнес развиване. Например с тяхна помощ можете да продължите образованието си или да стартирате ново бизнес начинание. Те са и отличен инструмент за финансиране на ремонтни действия, които могат да покачат цената на вашия парцел при възможна договорка за покупко-продажба.

Различни разновидности на погасяване

За да изплатите вашия заем, не е належащо да посещавате офис на банка. Можете да внасяте месечните си вноски през банкомат или Cashterminal. Другият вид е парите да бъдат автоматизирано теглени от кредитора по банков път на падежна дата.

Като образец, в случай че вземете потребителски заем от tbi bank, имате още благоприятни условия за погасяване: на каса на Fast Pay, посредством прилагане на tbi bank app, с карта онлайн или през ePay. Това улеснява процеса и ви икономисва много нерви.

100% бистрота

Ако изтеглите потребителски заем онлайн от лицензирана финансова институция, ще получите ясни условия и 100% бистрота. Всички такси и комисиони ще бъдат упоменати в контракта и авансово изговорени с вас, с цел да няма недоразумения. Именно поради това е повече от значимо да изберете верния заемодател.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР