Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и

...
Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и
Коментари Харесай

Адреналин на макс: Луксозни спортни автомобили в рали от Банско до Солун

Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкия им сътрудник Speedsector събира над 60 спортни автомобила в спиращ дъха маршрут от България до Гърция сред 26 и 28 април 2024 година Живописни гледки и планински прави ще вдигнат адреналина на участниците в „ Supercars DreamDrive “. Основен спонсор на Ралито за поредна година са Примекс - Гуми и Сервиз, които се грижат за стабилността на пътя на всички участващи коли.
„ Карането на фантазиите “ ще откъсне от забързаното всекидневие екипажите в Събитието за един паметен уикенд. Участниците с техните коли ще могат да се насладят на неповторимо шофиране по обособени планински прави в Пирин планина, особено затворени за Премиум Рали София - Свети Влас.
Мощните возила ще чакат всички почитатели на централния площад „ Никола Вапцаров “ в гр. Банско на 26 април 2024 година в 14:00 часа. Събитието се организира с поддръжката на Община Банско. Тазгодишните сътрудници от 7CARS ще са част от събитието с една съществена цел - да дават професионална консултация на гостите, които търсят идващия си автомобил. Техният щанд ще бъде мястото, където всички присъстващи ще могат да получат безвъзмезден съвет, както и особено готови изненади от тях.
В Банско ще може да се запознаете и с активността на BoneV Academy - мястото за гратис крипто образование, което оборудва мозъка и духа за манифестация на триумф.
Всички, които се интересуват от криптовалути, ще имат опцията да научат повече за единствената крипто борса в света BoneX Margin, която няма такси, определяща стандарта за наличен и печеливш крипто трейдинг: " Zero Fees, Maximum Gain ".
Сред известните марки и модели, които ще могат да се видят онлайн в Банско, са Ferrari, Lamborghini, разнообразни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и доста други. Партньорите на Събитието Maserati - Auto Italia ще показват своите расови коли с опция за тест драйв, с цел да се изпита страстта от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който в този момент идва на българска територия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР