Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) изслуша днес бившия

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) изслуша днес бившия
Коментари Харесай

ВСС изслушва Сотир Цацаров по случая „Нотариуса“

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) изслуша през днешния ден някогашния основен прокурор Сотир Цацаров. Изслушването е по негово предпочитание и е за активността на показно убития Мартин Божанов-Нотариуса.

Проверката продължава

„ Не познавам Мартин Божанов, не съм го виждал, не съм имал съпричастност към групата към него “, разгласи в 1-часовото си ревю Цацаров.

Той е безапелационен, че няма никакво отношение към задържането на Веселин Денков (съпругът на Ивайла Бакалова), макар че се е срещал с него няколко дни преди ареста. По това време Цацаров ръководеше КПКОНПИ.

Тя уточни, че Мартин Божанов в продължение на дни е опитвал да си провежда среща с нея, като ѝ споделил ужасяващи неща

Според Цацаров, с цел да излезе цялата истина нескрито, би трябвало да се обясни бил ли е помощник Нотариуса на някоя от службите и по какъв начин неговата брачна половинка е назначена в ГДБОП.

„ Като основен прокурор не съм имал информация за този човек и групата към него. Не съм имал никакъв интерес такава незаконна активност да има „ капак “, добави той.

„ Моят мъж беше в ареста без безусловно никакви доказателства – по-скоро по политически аргументи “, описа тя

Той е безапелационен, че в никакъв случай не е заплашвал съдии  и в никакъв случай не е разпореждал да се пускат изявления против арбитър Цариградска.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР