Прокурори, следователи, военни разузнавачи и ръководители на служби, работили по

...
Прокурори, следователи, военни разузнавачи и ръководители на служби, работили по
Коментари Харесай

Гешев награди служители, работили по разкриването на групата за шпионаж в полза на Русия

Прокурори, следователи, военни разузнавачи и ръководители на служби, работили по разкриването на групата за шпионаж в интерес на Русия,  бяха наградени от основния прокурор Иван Гешев.  Затова заяви пресцентърът на държавното обвиняване и разгласява фотоси от церемонията, която се е провела в столичната Съдебна палата. 


Снимките са от зала " Тържествена ". В прессъобщението не се цитира съответното следствие, което основният прокурор дефинира като невиждано, а най- общо се оповестява, че  оценките са за чудесно осъществяване на служебните отговорности по следствие на закононарушения по глава Първа от Наказателния кодекс " Престъпления против Републиката ". 

Освен редови цивилни и военни магистрати, плакети, почетни грамоти,  кортик или награден нож са получили две от заместничките на Иван Гешев, както и говорителката му Сийка Милева. 



Наградени са още шефът на ДАНС Димитър Георгиев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов,  представители на Служба „ Военно разузнаване “, правосъдни чиновници и чиновници от Бюрото по отбрана към Обвинител номер едно и Главна дирекция „ Съдебна защита “, и чиновници от  Дирекция „ Публична връзка “. 

Групата за шпионаж, включваща сегашни и някогашни военни, беше разкрита преди две седмици. Шестима са упрекнати, че са работили в интерес на Русия. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР