Прокурори обискират дома и кабинета на висш полицай от Главна

...
Прокурори обискират дома и кабинета на висш полицай от Главна
Коментари Харесай

Обиск в дома и кабинета на висш полицай от Главна дирекция Национална полиция

Прокурори обискират дома и кабинета на върховен служител на реда от Главна дирекция " ", заяви Българска национална телевизия. Според източници на националната телевизия следствието е за проведена незаконна група за трафик на предмети от културно-историческото завещание и пране на пари.
Разследваният по съмнение за трафик на културни полезности служител на реда е Ангел Папалезов, оповестява още Българска национална телевизия. Той заема в ГДНП точно поста началник на отдела за битка с трафика на културни полезности. Назначен е за титуляр след пенсионирането на Кирил Христосков.
 Директорът на Трето районно управление (на МВР) - Пловдив остава в ареста Директорът на Трето районно управление (на МВР) - Пловдив остава в ареста
Началникът на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев остава в ареста. Това реши пловдивският апелативен съд след траяло близо седем часа...
Ангел Папалезов предходната седмица е бил включен в екипа, който да ревизира активността на ГДБОП, където са разработките против Божков, настояват още източници на малкия екран. Вчера е отхвърлен от проверяващия екип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР