Прокурорът, разследвал драматичното нападение срещу студиото на обществен телевизионен канал

...
Прокурорът, разследвал драматичното нападение срещу студиото на обществен телевизионен канал
Коментари Харесай

Убиха прокурора, разследвал атаката срещу телевизионното студио в еквадорския град Гуаякил

Прокурорът, разследвал трагичното нахлуване против студиото на публичен ефирен канал предходната седмица, бе убит в Гуаякил, най-опасния град в Еквадор, съобщи АП, цитирана  от Българска телеграфна агенция

Прокурор Сесар Суарес, който ръководеше знаковото следствие, беше убит, до момента в който карал автомобила си, заяви обвинител номер едно на латиноамериканската страна  Диана Саласар.

" Организираните незаконни групи, нарушителите, терористите няма да ни откажат да служим на обществото ", уточни тя във видеообръщение в обществената мрежа " Екс ".

Тринадесет хипотетични причинители бяха задържани по отношение на нападението против телевизионния канал Те Се, което бе осъществено по време на лъчение онлайн.

Атaката накара президента Даниел Нобоа да разгласи, че страна му е в положение на " вътрешен въоръжен спор " на фона на вълната от убийства и други закононарушения, свързани с трафика на опиати, която залива латиноамериканската страна.

Суарес беше наблюдаващ прокурор и по делото " Метастази " против еквадорски наркобарон, който, както се твърди, получавал благосклонно отношение от съдии, прокурори, служители на реда и високопоставени публични лица.

Еквадорската полиция съобщи, че работи за разкриване на виновниците за убийството на Суарес.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР