Прокуристът на - Асен Караславов заяви, че бизнесменът Георги Самуилов

...
Прокуристът на - Асен Караславов заяви, че бизнесменът Георги Самуилов
Коментари Харесай

Караславов: Дано не последваме съдбата на Левски

Прокуристът на - Асен Караславов съобщи, че предприемачът Георги Самуилов може да размишления и да продължи да устоя клуба. Той трансферира акциите си на Сдружение Ботев 1912. В петък, 21 август, следва Общо заседание на клуба.

" На сбирката ще разберем какво ще е бъдещето. Тепърва се търсят спонсори, само че за мен най-добре ще е, в случай че Георги Самуилов остане. Сдружението води договаряния с него и мисля, че има огромни шансове това да се случи. Всички се надяваме на това. Г-н Самуилов изплати наградите след мача с Локомотив. Надявам се да не последваме ориста на.

Ще продължим да постановяваме младите гении на Ботев, както го вършим и в този момент. Състоянието на клуба няма да попречи на градежа на стадион " Христо Ботев ".

В момента аз съм единственото оперативно лице, което взема решенията в клуба и съумявам да се оправя с това. Изпълнихме селекцията, която треньорът пожела, и тимът сега наподобява доста добре ", сподели още Караславов пред " БНТ1 ". efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР