Прокуратурата внася в районния съд във Варна искането си за

...
Прокуратурата внася в районния съд във Варна искането си за
Коментари Харесай

Гледат мярката на бащата, пребил 14-годишната си дъщеря

Прокуратурата внася в районния съд във Варна настояването си за задържане под стража на бащата, нанесъл тежък побой на 14-годишната си щерка.

Заради систематични прояви на експанзия бащата е с пробация и издадени от съда заповеди - да се въздържа от принуждение по отношение на две от децата, както и с ограничаваща заповед да ги приближава на по-малко от 100 метра.
Искат непрекъснат арест за бащата, пребил 14-годишната си щерка Майката описа, че някогашният й брачен партньор продължавал да я тормози и след развода
Прокуратурата стартира досъдебното произвеждане по новия текст на Наказателния кодекс за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение.
Насилие вкъщи: 14-годишно момиче е в болница след побой от татко си По случая е формирано досъдебно произвеждане за телесна щета в изискванията на домашно принуждение
Засега повдигнатите обвинявания по отношение на мъжа са за нарушение на заповедта за отбрана и за закана с ликвидиране, отправена към детето.

Днес се привиква така наречен незабавен координационен механизъм - полицията, прокуратурата, учебното заведение и Закрила на детето би трябвало да предложат ограничения за отбрана на момичето.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР