Прокуратурата влезе в частен клуб “SS в столичния квартал “Гео

...
Прокуратурата влезе в частен клуб “SS в столичния квартал “Гео
Коментари Харесай

Прокуратурата влезе в частен клуб “SS”, свързван с Мартин Божанов

Прокуратурата влезе в частен клуб “SS ” в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Мартин Божанов. На място има полиция.

За клуба стана известно след убийството на Мартин Божанов. Прокуратурата през вчерашния ден заяви, че от 2023 година работи по досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, за имотни измами и пране на пари.

Прокуратурата влезе в частен клуб “SS ”

Работата по случая е почнала, откакто в края на 2022 година в прокуратурата постъпва кореспонденция от ГДБОП, формирана по сигнал, където се загатва за съществуването на подобен клуб.

Бургаска конспирация в дъното на гибелта на Мартин Божанов?

Нова версия обвързвана с убийството на Нотариуса се върти измежду негови познати, научи медията ни.

Според нея, Божанов може да е станал жертва на гореща конспирация идваща от град Бургас. Нотариуса е станал обект на възмездие поради спор сред авторитетни играчи от черноморския град.

Макар и общественото внимание за гибелта на Божанов да е ориентирано в напълно друга посока, съгласно осведомени с последните каузи на Нотариуса е доста евентуално аргументите за гибелта му да се крият точно в Бургас.

“Всички гледат в неправилна посока вместо да проверяват по деликатно последните интензивности на Божанов ”, твърди пред медията ни източник поискал анонимност.

За изненада на мнозина, Мартин Божанов може да е станал жертва на сериозна конспирация с известно семейство от черноморския град.

Както SafeNews първи писа, Нотариуса бе открит мъртъв до колата си в столичния квартал „ Горна баня ”, откакто е бе убит от незнаен и досега причинител. На този стадий няма обвинени за закононарушението.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР