Прокуратурата в Северна Македония проверява всички версии за трагичния инцидент

...
Прокуратурата в Северна Македония проверява всички версии за трагичния инцидент
Коментари Харесай

Прокуратурата в Северна Македония: Самолетът е получил разрешение да кацне в Скопие

Прокуратурата в Северна Македония ревизира всички версии за трагичния случай с разрушилия се български аероплан в планината Якубица, при който почина българско семейство. Телата и на четиримата на борда бяха открити след дълга издирвателна интервенция в мъчнопроходим регион.

„ Ще се подхващат дейности по изясняване на обстоятелствата, с цел да се разбере повода за тежкия случай. Все още е доста рано, защото би трябвало време доказателствата да бъдат събрани. Извършен е оглед на мястото ”, изясни в „ Тази заран ” представителят на Главната прокуратура на Северна Македония Елизабета Недановска.

Тя дефинира като нечиста сделка информацията в някои македонски медии, че самолетът е изискал позволение да кацне на летището в Скопие, само че не е получил такова.

Обвинението работи въз основа на съответни доказателства. Без такива не можем да излезем с точна информация ”, добави Недановска. Метеорологичните условия са били доста неприятни и това не е разрешило самолетът да бъде вдигнат от мястото на случая и пренесен в хангар за по-нататъшни дейности по следствието.

Предстои изясняване на самоличността на жертвите. Елизабета Недановска изрази съболезнования на околните на починалите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР