Във вторник, 14 май, Зукърбърг и съпругата му Присила Чан

...
Във вторник, 14 май, Зукърбърг и съпругата му Присила Чан
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг и съпругата му показаха трите си пораснали дъщери

Във вторник, 14 май, Зукърбърг и брачната половинка му Присила Чан споделиха в Instagram фотоси от празнуването на 40-ия рожден ден на създателя на Meta, които включваха няколко редки фотоси на трите дъщери на двойката — Аурелия, на 13 месеца, Аугуст, на 6 години, и Максима, на 8 години.

 

В обявата на Чан се вижда по какъв начин Зукърбърг се забавлява на празненството си, до момента в който брачната половинка му носи най-малката им щерка Аурелия. На друга фотография двойката споделя целувка на открито, до момента в който са заобиколени от трите си дъщери.

 

В обявата на Зукърбърг бяха споделени още фрагменти от празненството за рождения му ден, в това число сладка фотография на основния изпълнителен шеф на софтуерната компания и дъщерите му във възстановка на детската му стая, където Зукърбърг се е учил да програмира.

 

 

" Благодарен съм за първите си 40 години! Присила ми провежда малко празненство и пресъздаде куп места, на които съм живял при започване на живота си ", написа Зукърбърг под обявата, като отдели време да подчертае всяко от пространствата, показани на рождения му ден. 

 

 

През лятото Зукърбърг реализира висш статут на татко, когато заведе двете си по-големи дъщери на турнето Eras на Тейлър Суифт. Той документира прекарването със фамилията си на стадион " Леви ", като разгласява сладка сбирка от фотоси в Instagram след концерта.

„ Животът на татко на девойки “, озаглави обявата Зукърбърг, която включваше три фотоси.

 

Инфо: people.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР