Прокуратурата в Пловдив се самосезираАкцията била за тютюн без бандеролРайонна

...
Прокуратурата в Пловдив се самосезираАкцията била за тютюн без бандеролРайонна
Коментари Харесай

Проверяват полицай за бой с палка на пазар

Прокуратурата в Пловдив се самосезира
Акцията била за тютюн без бандерол

Районна прокуратура в Пловдив се самосезира и разпореди инспекция за осъществено полицейско принуждение - побой с палка на жена на Руския пазар в града. До следствието се стигнало, откакто оплакващата се и нейни родственици се обърнали към пловдивски медии.

Близки на дамата през днешния ден стачкуваха пред постройката на Трето районно в Пловдив. Те се се оплакаха, че служителят на Министерство на вътрешните работи, който упрекват, не се е и легитимирал. Според роднините служителят на реда желал да арестува Виолета Помакова за продажба на тютюн без бандерол. Според юрист Васил Марков служителят на реда “объркал дамите и е тръгнал да арестува майка ѝ Запрянка Помакова”, която обаче се е противопоставила на ареста и настъпил безпорядък. По-късно Виолета била арестувана за 24 часа.

“Прави се на Командо! Има камери, има клипове, цялата махала видя какво става! Мисли, че сме елементарни, като сме роми. Но аз съм културен. Той с какво право посегна да бие жените”, възмущава се брачният партньор на Виолета Георги Бончев пред Трафикнюз и упорства Бойко Рашков да види кой по какъв начин работи в Трето районно, тъй като съгласно него в махалата “който не дава рушвети - не работи!”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР