Прокуратурата в Бургас разследва грабеж на украински бежанци. Става дума

...
Прокуратурата в Бургас разследва грабеж на украински бежанци. Става дума
Коментари Харесай

Разследват въоръжен грабеж на украински бежанци за 195 хил.лв., има задържани /видео/

Прокуратурата в Бургас проверява обир на украински бежанци. Става дума за закононарушение в изключително огромни размери – 65 хиляди евро, 10 хиляди лв.,бижута от доблестен метал със скъпоценни камъни на стойност близо 30 хиляди щатски $. Общият предмет на похищението е на стойност към 195 хиляди лв.. Това оповестиха от прокуратурата в Бургас на брифинг дружно с регионалния шеф на Министерство на вътрешните работи.
Въпросното семейство се е настанило на свободен наем в хотел в Свети Влас, като от съображения за сигурност не е кандидатствало за статут на бежанци. Семейството е от 48-годишен мъж, жена на 32 години и 8-месечно бебе, дружно с стара жена, роднина на майката, разкри шефът на ОДМВР-Бургас.
Арестувани са двама молдовски жители.
Заподозрените се почукали на вратата на хотелската стая, говорейки на съветски, че са поддръжката от хотела. Като отварят, обвинените, с маски на лицата, навлизат и правят въоръжения обир в изключително огромни размери, стана ясно от брифинга. Възрастната жена и детето не са се намирали вътре по време на грабежа, прецизираха още проверяващите.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР