Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на 24-годишния Георги Генджов, който

...
Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на 24-годишния Георги Генджов, който
Коментари Харесай

По особено мъчителен начин е убил майка си задържаният за убийството в Бургас

Прокуратурата в Бургас повдигна обвиняване на 24-годишния Георги Генджов, който по изключително нечовечен метод умъртви майка си.

Разследващите дефинираха убийството на учителката Радка Гешева като връх на жестокостта. Изключително невъзмутимо и целеустремено, без капка страдание за случилото се.

Над 40 са порезните рани по жертвата с два ножа, откакто единият се счупил.

Инцидентът става в квартирата на арестувания. Вчера той се обадил на майка си, с цел да се оплаче, че не се усеща добре и тя е отишла в дома му.

Разследващите прецизираха, че той е наркозависим. 7 пъти е лежал в Психиатричната клиника в Бургас, след сигнали на неговите родители, че има проблеми. Вчера е зародил и следващия спор сред майката и сина, вижте още.

" Има данни, че причинителят използва опиати и неговата майка е била мощно обезпокоена от този факт. Независимо, че е пълновръстен. И най-вероятно тези нейни терзания са довели до възникването на спор и това извънредно действие ", съобщи старши комисар Емил Павлов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

" Ние като хора с не дребен опит към този момент в правоохранителната система сме се сблъсквали с доста жестоки убийства. Но това е едно от тези, които можем да назовем венец на жестокостта. Това, което мога да ви кажа и за мен е покъртително, че причинителят не демонстрира никакво страдание и разкайване за случилото се ", добави Георги Чинев, областен прокурор на Бургас.

Все още се чака и психиатричната експертиза на Георги Генджов - дали от дългогодишната приложимост на опиати е поличил увреждания, дали е вменяем и каква наказателна отговорност може да носи.

Вижте още в директното включване на Давид Сукнаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР