ПРОКУРАТУРАТА удари БОЕЦ с цялата мерзост на която са способни!

...
ПРОКУРАТУРАТА удари БОЕЦ с цялата мерзост на която са способни!
Коментари Харесай

Прокуратурата удари БОЕЦ заради битката им с мафията

ПРОКУРАТУРАТА удари БОЕЦ с цялата низост на която са способни! Вчера (10.05.) във Видин бе командирован екип на ГДБОП от София по прокурорско предписание за разпит и снемане на сведения. Това написа във Facebook Георги Георгиев от съдружие БОЕЦ.
Призовани и разпитани са всички членове на Управителният съвет на БОЕЦ Георги Георгиев, Георги Карамфилов и Венелин Иванов. Проверката е на Специализираната прокуратура по неизвестен сигнал против Георги Георгиев – ръководител на БОЕЦ и против самото Сдружение.

Шпицкомандата на Цацаров проверява бойците за „ пране на пари, данъчни и финансови измами, укрити приходи и проведена незаконна група (не е ясно с какво се е занимавала тази група, с изключение на с нахлуване над постройката на Министерски съвет, както е посочено в сигнала). Прокурора от Специализираната прокуратура Ангел Кънев е претендирал от Национална агенция за приходите да образуват проверки на членовеете на УС на БОЕЦ, като физически лица, както и на самото Сдружение и на компанията на ръководителя на Сдружението. Изразените в анонимният сигнал (прокуратурата сама си го е написала) подозрения са, „ от къде Георги Георгиев и БОЕЦ имат пари да вървят и провеждат в София митинги против властта “, както и „ да се ревизира дали са получавали пари от Цветан Василев, с цел да го пазят “ и още „ при техни митинги се хвърлят яйца и домати против Министерски съвет, скандират се неприемливи апели против премиера и това е отблъскващо “.

ТОВА, в което ние упрекваме Цветанов, Борисов, Пеевски, Цацаров, Ушев, Порожанов, Пламен Георгиев, Антон Славчев и Каракачанов в сигналите ни във връзка #АпартаментГейт, в същото прокуратурата упреква нас. Очаквано! Ченгетата и мафията в деяние. Крадците викат дръжте крадеца.

Този удар е и отговор на дейностите ни по проблема „ КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ “
Действията на прокуратурата целят да смачкат БОЕЦ, закрепени, като зложелател № 1 на гражданският фронт от ръководещата ни мафия. Предстои:

Запор на банковите сметки. Повдигане на обвинявания. Забрана за овакантяване на страната. Задържане и арест. Напълно допустимо е и физическо очистване. Страхът на мафията е голям.

ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ на всички наши съратници, симпатизанти и сподвижници – НЕ МОГАТ ДА НИ СПРАТ! Ще защитим всеки войник и ще отвърнем на всеки удар! Това е война. Война, в която жителите се борим да си върнем страната от лапите на мафията. Действията на прокуратурата на мафията са най-верният и прецизен лакмус, че реализираме задачите си, че дебелите се опасяват от нас, че съумяваме да разклатим кочината, че разкриваме и разобличаваме незаконния облик на ръководещите, че ги боли от нашите удари, акции и митинги. И всичко това е доказателство, че сме на прав път и би трябвало да продължим до момента в който съборим ченгеджийско-мафиотската власт на Буда, Пеевски и Цацаров. Без боязън, без взаимни отстъпки и без благосклонност. Това е единствено първата стъпка. И следва – Лустрация, Електронно гласоподаване, гражданска номинация и директен избор на основен прокурор, цивилен надзор върху ръководството и още редица стъпки, които БОЕЦ сме подредили в явен и прецизен проект и тактика за разграждане на престъпното статукво на Държавна сигурност и мафията. И несъмнено – съд, затвор и конфискация на нелегално заграбеното и одрано то гърба на народа.

Минали сме през целия ченгеджийски боеприпас на дебелите – запори, каузи, закани, призовки, проверки. Посегнаха даже на децата и фамилиите ни. И не можаха да ни спрат. Това е най-големият им призрачен сън, че макар всички репресии и удари не могат да ни унищожат, а бойците, биволите и непримиримите жители ставаме от ден на ден!

Цялата активност на БОЕЦ е била и постоянно ще бъде обществена и транспарантна. Заявяваме какво ще вършим, изпълняваме го и отчитаме дейностите си! Винаги! Финансирането на Сдружението също е обществено и транспарантно. Цялата ни активност се финансира единствено по банков път от членски вноски и дарения! БЛАГОДАРИМ на всички българи, които подаряват и помаг за Каузата и борбите ни! Всяка помощ и поддръжка е скъпа! И всяка стотинка отива за една цел – да отстраним мафията от властт! БОЕЦ не сме политическа партия и не се борим за властта. Това ни дава изключителна независимост и мощ в дейностите. Битката ни е да се преборим със злото, което ограбва и убива народа и страната ни. Трудна, тежка и рискова работа, тъй като злото, против което се борим разполага с голям запас и цялата мощ на мафиотизинатите и превърнати в бухалки държавни институции. А ударите против нас единствено ни окуражават още повече.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

БОЕЦ разгласяваме идващите си стъпки и дейности.

ПЪРВО – Ще внесем писма и сигнали за проблема „ Пеевски “ до АЛДЕ, ЕНП, ПЕС и останалите европейски партии.

ВТОРО – Ще внесем писма и сигнали за проблема „ Пеевски “ до Европейската комисия и Европейският парламент.

ТРЕТО – Ще внесем писма и сигнали за проблема „ Пеевски “ до ОССЕ – Организацията за сигурност и съдействие в Европа.

ЧЕТВЪРТО – Ще внесем писма и сигнали за проблема „ Пеевски “ до посолствата и държавните управления на всички страни членки на Европейски Съюз.

Като ще срещнем всички тези интернационалните институции и държавни управления с отхвърли на българските институции да ревизират къде живее Пеевски и дали присъединяване му в изборите е законно. Както и с биографията на Пеевски, като човек забъркан във банкрута на КТБ, в приватизацията на „ Булгартабак “. Като човек за който има данни, че е взел участие в контрабанда на цигари и амфетамини за Сирия и Ирак през Турция. И то контрабанда по канали свързани и финасиращи Ислямска страна. Като индивида апетитен дружно с Борисов за основател на модела #КОЙ. Като индивида олицетворяващ мафията, статуквото и задкулисието в България!

И продължаваме.

ПЕТО – Ще заведем дело в Страсбург за отаз от правораздаване поради отхвърли на Върховен административен съд и ЦИК да извършат действителна инспекция и да съберат доказателства по сигнала на БОЕЦ за уседналостта на Пеевски.

ШЕСТО – Ще внесем сигнал в прокуратурата против Пеевски за правене на документ с погрешни данни поради попълнената от него Декларация, като претендент народен представител, че живее последните 6 месеца в България или друга страна членка на Европейски Съюз.

Ще продължим и с внасяне на сигнали против корумпираните калинки във властта. Както и с митинги под прозорците на Буда, Народното събрание и правосъдната палата. До свалянето на държавното управление на Борисов и отстраняването на Цацаров. Предстои учредавяне на нови локални комитети на БОЕЦ в Пловдив, Варна, Лом, Русе, Ловеч, Велико Търново и други градове на страната.

Приятели, обречени сме да спечелим тази борба! ВАЖНОТО Е ДА НЕ съдебна експертиза ОТКАЗВАМЕ И ДА ВОДИМ БИТКИТЕ СИ ДО КРАЙ! А ние го можем. Дебелите се борят да спасят кожите си и да не влязат в пандизите, да продължат грабежа и да си обезпечат безотговорност. Слаби са, крепи ги единствено тяхната лакомия, грубост и публичното безмълвие и безучастие. Ние се борим за Истината, за независимост и правдивост. Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Будим заспалите и събираме непримиримите. Гражданите осъзнават силата си и управниците ни ще заплащат за всички свои закононарушения.

С право мафията се стрхува от БОЕЦ! Защото БОЕЦ е проявяване на будното гражданско общество и не сме сами! И тъй като сме поредни, самостоятелни, свободни и ефикасни!
Здраве и сили на всички ни и пердах до дупка!
Продължаваме! Битката против мафията би трябвало да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани непрекъснато! Дела, акции, митинги, сигнали, това е метода.

Искате да продължим борбата против мафията? Искате да сте част от тази борба? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни идея! Всяка помощ е скъпа!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР