Прокуратурата реве. Пиронева от името на Гешев се обяснява как

...
Прокуратурата реве. Пиронева от името на Гешев се обяснява как
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Прокуратурата реве, че имало натиск. Не натиск, а канонада трябва да е!

Прокуратурата реве. Пиронева от името на Гешев се изяснява по какъв начин били подложени на напън

Същата Пиронева, която изпра Цветанов по сигнала на БОЕЦ за делата в Страсбург. И същият Гешев, който обслужва мафията от години и смени Цацаров, като консилиери на мафията в прокуратурата.

Не напън, а канонада би трябвало да е. Всеки ден да са на стената на позора! Да се гърчат и дават отговор за всички мерзости и закононарушения, които направиха. Това не са магистрати, а престъпни нарушители - ОПГ за разнообразни закононарушения против личността и страната. Това не е прокуратура, това е "Осемте джудета " на Петьо Еврото за осъществяване на мокри поръчки. Престъпници пазят други нарушители и реват, че им се упражнява напън.

И голяма част от българските жители го знаят. И отново чакат някой различен да свърши работата и да изрине боклука, с цел да заживеем в естествена страна. Чакат на БОЕЦ, на Министерство на вътрешните работи, на Брюксел, на Кьовеши... Така няма да стане. Десетки хиляди сме на площадите в поддръжка на Украйна. Да покажем взаимност, добротата си, да разходим кучето, да изпием кенче бира с другари на Орлов мост, малко забавление за децата и дамата, малко селфита и лайкове. Войната е надалеч, безвредно е, настоящо е, съвременно е. Съжалявам, в случай че някой го счете за цинично, само че съм го виждал десетки пъти. Скандираме в поддръжка на Украйна, а в това време съветската пета колона продължава да владее огромна част от институциите и страната ни, а ние мълчим. И страж на петоколонниците е отново Гешев и прокуратурата.

Ако желаеме европейска и свободна България то би трябвало първо да спечелим тази най-важна борба - да отстраним мафията от властта и да опушим правосъдната система! Това обаче е рисково и внезапно запалянковците и свободолюбците внезапно понижават и БОЕЦ отново сме съвсем сами на гражданският фронт против наглите. Не осъзнаем ли, че това е отговорност на всеки жител и че ние би трябвало да извоюваме сами свободата си и да се преборим със злото, то ще продължаваме да се давим в блатото на корупцията и мизерията.

За понеделник от 10.00ч. БОЕЦ обявихме събитие пред Висш съдебен съвет когато ще се гледа за допустимост настояването на министър Йорданова за отстраняването на Гешев. Да, рисково е. Да свинете снимат, записват, наблюдават и след това следват удари, репресии, мръсотия и мачкане, знам го от личен опит. И тъкмо по тази причина елате всички! Гражданите сме по-силни от мафията, само че първо би трябвало да осъзнаем силата си и да се отърсим от страховете, мързела и апатията. Девет години БОЕЦ не можаха да ни смачкат, а в този момент те се опасяват и лежат по арестите. Личният образец на бойците е задоволително доказателство за силата на гражданското общество и чистата идея.

Чакаме ви, БОЕЦ ще бъдем там.

Георги Георгиев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР