Прокуратурата разследва два случая за насилие над момичета в Пловдив

...
Прокуратурата разследва два случая за насилие над момичета в Пловдив
Коментари Харесай

Заради видеа, качени в социалните мрежи, разследват два случая на насилие над момичета в Пловдив

Прокуратурата проверява два случая за принуждение над девойки в Пловдив по данни от видеа, качени в обществените мрежи, съобщи .

В първия случай дете е било нападнато в двора на учебно заведение " Симон Боливар ". Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за определяне на участниците в случая - потърпевши, причинители и присъстващи, както и да бъде изяснено дали те са възпитаници. Ако това е по този начин, да бъдат изискани писмени пояснения от шефовете на учебните заведения им за подхванатите ограничения във връзка със случая. Разпоредено е и снемане на писмени пояснения от шефа " Симон Боливар ", без значение дали децата се образоват там.

Във втория видеоклип се вижда побой над друго момиче в подлез в квартал " Тракия ", за което на 6 март в прокуратурата е била подадена тъжба. След като се е срещнал с обстоятелствата, наблюдаващият прокурор е разпоредил осъществяването на инспекция по случая. Дадени са били инструкции за снемане на пояснения от потърпевшата и от очевидци, изискани са медицински документи и други Проверката се прави от чиновници на полицията, като все още не е завършила.

Прокурорската инспекция на двата случая ще проверява дали има причиняване на телесна щета по хулигански подбуди, оповестиха от държавното обвиняване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР