Прокуратурата: Няма да толерираме подобно поведенеПри закрити врата започва делото

...
Прокуратурата: Няма да толерираме подобно поведенеПри закрити врата започва делото
Коментари Харесай

Гледат при закрити врата мерките на трима от биячите в бургаски нощен бар

Прокуратурата: Няма да толерираме сходно поведене

При закрити врата стартира делото за ограниченията за неотклонение на трима от биячите в нощен бар в Бургас след минути.

Героги Карчев, Петър Ганев и Димитър Колев бяха доведени с белезници в 11 ч. в Съдебната палата, само че арбитър Петя Георгиева даде 1 час отмора, през която юристите на обвинените да се срещнат с материалите по делото. Съдия Георгиева не позволи медии в залата и разгласи, че делото ще се гледа при закрити врата, само че не посочи претекстове.

Карчев, Ганев и Колев са с обвинявания за всеобщия пердах в заведението " Сакса бийч " на Северния плаж в Бургас, разразил се на 29 август през нощта.

" Прокуратурата няма да толерира сходно държание, каквото са направили тримата обвинени. За единия повдигнатото обвиняване е в изискванията на рисков рецидив, за което законът планува от 1 до 6 година отнемане от независимост, за другите двама до 5 година, разяснява районният прокурор Таня Шулева.

След случая в нощния бар на Северния плаж, който върна мутренските времена от 90-те години, кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед, с която се лишава разрешинелното на заведението за удължено работно време след среднощ. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР