Прокуратурата напусна своето амплоа и приоритета на административния си ръководител

...
Прокуратурата напусна своето амплоа и приоритета на административния си ръководител
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Защо ”Възраждане” е опасна, а пачките от 500 евро и ”Глок” са по-безопасни?!

Прокуратурата напусна своето амплоа и целта на административния си началник да пребори битовата престъпност и погна една политическа партия - ”Възраждане ”, оповестяват в новините. Не съм член на ”Възраждане ”, не съм и симпатизант на тази групировка. Безпартиен съм, само че това не ме лишава от правото да се интересувам какви са претекстовете на държавното обвиняване и с какво ”Възраждане ” е нарушила закона.
Кой закон е погазен? Защо " Възраждане " е рискова за публичния ред и националната сигурност, а претъпканото с пачки от 500 евро, охранявано с деветмилиметров револвер " Глок ", показани в едни фотоси и клипове, които към този момент никой не отхвърли и не опроверга на експертно ниво, са по-безопасни и за публичния ред и националната сигурност?

Автентичността на фотосите и клиповете от държавния будоар на премиера - Boss, обаче, се приема без запаси от редица задгранични издания и медии и никой не оспорвя достоверността на този срамен материал. Или " Възраждане " е терористична организаци, проведена незаконна група и престъпна групировка? Опитите да се не разрешава една, или друга партия са рисков казус и могат да се трансфорат в бумеранг против основателите на този срамен акт.

Любо Кольовски

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР