Производството на новия руско-китайски Москвич, който според Русия щеше да

...
Производството на новия руско-китайски Москвич, който според Русия щеше да
Коментари Харесай

86-те продадени нови Москвича се връщат обратно в завода

Производството на новия руско-китайски " Москвич ", който съгласно Русия щеше да я закара до огромната сцена на международните автомобилни колоси, е тръгнало с провал. Всички 86 продадени автомобила ще бъдат върнати назад в завода, написа Motor.ru.

Едва два месеца след началото на продажбите се оказва, че при превода на менюто на бордния компютър са позволени неточности . Затова компанията изтегля назад колите си за инсталиране на нов програмен продукт. 

Според консуматори екранът на новия автомобил изписва известия за механически неточности с правописни и граматически неточности. Местни автомобилни специалисти разясняват, че евентуално става въпрос за неправилна русификация на менюто в компютърната система на " Москвич 3 ". Руските букви в електронния панел, така наречен русификация, беше едно от дребното неща, което отличаваше " съветския " " Москвич 3 " от китайския автомобил JAC JS4.
 Снимка 574578
Източник:

Втората разлика е табелката с името върху каросерията. Китайският JAC JS4 идва в подготвен съединен тип от Китай в Русия , където би трябвало единствено да му сложат табелка с името и да конфигурират съветско меню.
 Колко ще коства новият кросоувър
Колко ще коства новият кросоувър " Москвич 3 "

Новият автомобил ще се продава в 5 цвята

Производството на коли на китайската компания JAC, сътрудник на КАМАЗ, под марката " Москвич ", се прави в някогашния цех на Renault, в Москва (CJSC Renault Russia). 

Към днешна дата " Москвич 3 " коства на съветския пазар €23 800 евро с ръчна скоростна кутия и €24 650 евро с автоматизирана трансмисия. Цената на електрическия модел е €42 400. 

В края на предходната година от " Москвич " оповестиха, че през 2023-а ще концентрират активността си в огромните съветски градове с милионно население, като с увеличението на индустриалните размери ще разширят наличието си на съветския пазар. След това концепцията им е да " нападат " и интернационалните пазари.
 Започна серийното произвеждане на градския кросоувър
Започна серийното произвеждане на градския кросоувър " Москвич 3 " (Видео)

Продажбите на автомобила би трябвало да стартират през март 2023 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР