Производителят на периферия за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли

...
Производителят на периферия за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли
Коментари Харесай

Sandberg представи нова гама мултифункционални камери за онлайн срещи

Производителят на външна страна за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg показа своята нова гама уебкамери ConfCams, особено създадени за онлайн срещи. Четирите нови модела към този момент са налични и у нас. Те се отличават с високо качество и голям брой спомагателни функционалности, усъвършенствани за видео конференции и всевъзможни работни сюжети, както в изискванията на работа от вкъщи, по този начин и в заседателната зала. Някои от най-иновативните благоприятни условия на камерите са дистанционно управление на функционалностите за панорамиране, наклоняване и мащабиране (т.нар. EPTZ), широкоъгълна оптика за обгръщане на повече участници в срещата, алтернатива за пречистване на фоновите шумове, както и за унищожаване на ехото.

В съпоставяне със общоприетите уебкамери при моделите от серията ConfCam качеството на изображението е с приоритет пред ниската цена. Новите модели идват в миг, когато търсенето на решения за онлайн срещи регистрира резистентен растеж и упованията са тази наклонност да продължи и през идващите месеци.

„ Онлайн конференциите са бизнес направление, което бележи динамичен растеж. За нас вложенията в такива артикули в подобен мащаб са нещо ново, само че към този момент получихме отлични мнения от пазара. Има доста професионални консуматори, подготвени да влагат в първокласни камери с петгодишна гаранция, с които се работи елементарно и които обезпечават професионално качество незабавно щом бъдат включени в USB врата “ – съобщи във връзка новата продуктова линия Андерс Партида Петерсен, бранд шеф в Sandberg A/S.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР