Производителят на луксозни спортни изцяло електрически автомобили Polestar анонсира нова

...
Производителят на луксозни спортни изцяло електрически автомобили Polestar анонсира нова
Коментари Харесай

Polestar показа нова лимитирана серия на Polestar 2

Производителят на първокласни спортни напълно електрически коли Polestar анонсира нова лимитирана серия на модела си Polestar 2, която включва 230 екземпляра, предопределени за пазарите на марката в Европа и Северна Америка.

Polestar 2 BST edition 230 е втората лимитирана серия на Polestar 2, като още веднъж е дело на профилираното поделение на марката Polestar Engineered.

Надграждайки базата на предходната , при новата е обърнато повече внимание върху дизайн детайлите и опциите за персонализация.

" Лимитирани издания, като BST edition 230, ни дават опция да проучим цветовете, графиките и материалите по един по-бърз и изобретателен метод ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar.

Сред извънредните детайли, отличаващи Polestar 2 BST edition 230, са специфичното Nebula цветово осъществяване (черно Space като опция), MicroSuede текстилната тапицерия на седалките, както и специфичните вложки по кормилото, направени от рециклиран нубук.

Налични за поръчка при Polestar 2 BST edition 230, първите доставки на който се чака да бъдат осъществени през третата четвърт на тази година, са също по този начин спомагателни винилови приложения за екстериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР