Производителят на автомобилни компоненти Magna обяви, че компанията стартира изграждането на изцяло

...
Производителят на автомобилни
компоненти Magna обяви, че компанията
стартира изграждането на изцяло
Коментари Харесай

Magna с първи завод за седалки в САЩ

Производителят на автомобилни компоненти Magna разгласи, че компанията стартира построяването на напълно нов комплекс в Съединени американски щати, който ще бъде специализиран в производството на автомобилни седалки.

От Magna анонсират, че решението за изграждането на новото оборудване е взето на фона на ново бизнес споразумение с световен автомобилен производител, името на който обаче не се споменава. Единствената детайлност, която споделят от компанията е тази, че първата кола, която ще получи от новите й седалки ще бъде зареждаем (plug-in) хибрид.

Първоначалната инвестиция в новият завод на Magna, който ще бъде с повърхност от 14 000 кв.м, е избрана на 60 милиона щатски долара, а оперативната му активност де очаква да стартира през първата четвърт на идната година. До 2021 година от фирмата плануват в комплекса, който е първото й оборудване в САЩ специализирано в производството на конструкции за седалки, да работят около 300 индивида, като е планувана и възможност за увеличение на личния състав.ь
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР