Производителите на електрически автомобили, които пускат модели на европейския пазар

...
Производителите на електрически автомобили, които пускат модели на европейския пазар
Коментари Харесай

Има ли решение срещу недостатъчното станции за зареждане на електромобили

Производителите на електрически коли, които пускат модели на европейския пазар са съвсем единомислещи в належащата потребност да се оправят с най-големите проблемите на бизнеса. Те са свързани със зарядните станции в Европа, написа Bloomberg.

Автомобилната компания Ford пуска на пазара напълно електрически модел Explorer, създаван в Кьолн, Германия. Заедно с оптимизма на производителя обаче, идват и страхове.
 Eldrive ще построява зарядни станции за електрически автомобили в Европа след заем от €40 милиона
Българска компания ще построява зарядни станции у нас и в още две страни след заем от €40 милиона

Европейска инвестиционна банка отпуска заема на българския холдинг за вложения в България, Литва и Румъния

" Има едно нещо, което в действителност ме тормози - готовността на мрежата да приема електрически автомобили от Норвегия на север до италианския остров Сицилия на юг ", споделя Мартин Зандер - началник на бизнеса с електрически автомобили на Ford в Европа.

Той е безапелационен, че процедурите по издаване на разрешителни и внедряване на инфраструктура за зареждане би трябвало да се улеснят оптимално.

" Ако това не се случи, през 2035 година клиентите няма да имат опция да карат електрически автомобили на всички места в Европа, тъй като това просто няма да е практично ", счита мениджърът.
 Снимка 646940
Източник:

На този декор от Renault към този момент се приготвят за европейските продажби на модела R5 E-Tech, чиято начална цена ще бъде към 25 000 евро. Една от страхотните функционалности, които основният изпълнителен шеф на компанията Лука де Мео на драго сърце акцентира, е двупосочното зареждане. Тази система обаче ще работи единствено със зарядно устройство, създадено от Renault, както и с избрани снабдители на електрическа енергия, с които компанията има съглашения.

" Това е малко ограничаване. Оперативната съгласуемост и намирането на метод да се направи по този начин, че всички коли да могат да връщат сила в системата, без значение от кое място идва тя, това е полемиката, която би трябвало да се организира. "
 Колко зарядни станции за електрически автомобили има в България?
Колко зарядни станции за електрически автомобили има в България?

Инфраструктура за зареждане на електрически автомобили продължава да се построява най-много от шепа запалянковци и компании

Междувременно Европейската комисия си е сложила за цел да отстрани излъчванията от новите коли по-късно повече от десетилетие. За да се случи това обаче би трябвало да се решат разнообразни проблеми, за чието разрешаване автомобилната промишленост и регулаторните органи имат все по-малко време.

Европейски Съюз би трябвало да почерпи ентусиазъм от напъните на района за създаване на европейски стандарт за мобилни телефонни телекомуникации, което докара до основаването на Глобалната система за мобилни връзки (GSM), разясняват от автомобилния отрасъл.

Според Брюксел, установяването на общ стандарт за зареждане на електрически автомобили в Европейски Съюз не е работа на 27-те регулаторни органа на Европейски Съюз, а на производителите на коли и техните самоуправляващи се органи.

Единственият авто производител, който към момента не се оплаква от инфраструктурата за зареждане, е Tesla. Компанията на Илон Мъск разполага с най-голямата мрежа от свръхбързи зарядни устройства в Европа с 12 200 суперзарядни устройства в района.
 Бизнес с бъдеще: Операторите на зарядни станции се борят за първокласни локации
Бизнес с бъдеще: Операторите на зарядни станции се борят за първокласни локации

Компаниите се оплакват, че бюрокрацията в Европа забавя разрастването
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР