Програмата „Забавно лято, Грижовна есен” получи наградата за „Най-добра дарителска

...
Програмата „Забавно лято, Грижовна есен” получи наградата за „Най-добра дарителска
Коментари Харесай

„Филип Морис България” с престижна награда за програмата „Забавно лято, Грижовна есен

Програмата „ Забавно лято, Грижовна есен” получи премията за „ Най-добра дарителска стратегия на малко и приблизително дружество “за 2017 година от Български дарителски конгрес. Церемонията по връчването на премиите „ Най-голям корпоративен дарител” се организира на 23 ноември в Президентството.
„ Филип Морис България “ ЕООД получава следващото самопризнание за корпоративна обществена отговорност. „ Забавно лято, Грижовна есен “ се подреди измежду отличените участници и в Годишните награди за виновен бизнес на Българския конгрес на бизнес водачите за миналата 2016г.
„ Благодарни сме за признанието за нашата стратегия, което способства за развиването на общностите в тютюнопроизводителните региони в България. Вече 3 следващи години „ Филип Морис България “, благодарение на фондация „ BCause” извършва плана, обхващащ все по-голям брой тютюнопроизводителни региони в страната. В сходство със тактиката ни за резистентност на нашата корпоративна обществена отговорност, имаме вяра, че програмата „ Забавно лято, Грижовна есен” ще продължи да се уголемява и през 2018-а година.” – съобщи Вержиния Джевелекова, управител корпоративни връзки във Филип Морис България ЕООД, приемайки влиятелното отличие.

Програмата се реализира с финансовото подпомагане на „ Филип Морис България “ ЕООД и е част от самодейностите на Филип Морис Интернешънъл за корпоративна обществена отговорност за подкрепяне на общностите в разнообразни тютюнопроизводителни райони и общини в България. От основаването на програмата през 2015-а година, в първия й модул „ Забавно лято” са включени към този момент над 1 000 деца на възраст сред 6 и 14 години. Във ваканционните месеци през лятото те посещават безвъзмездна Приключенско-образователна академия, реализирана в партньорство с Читалище „ Бъдеще сега”, Фондация BCause и локалната администрация.
През втория модул на програмата „ Грижовна есен”, която се организира през есента, медицински екипи от фондация „ Направи добро” на УМБАЛ „ Александровска реализират безвъзмездни профилирани прегледи. Близо 2 000 души на възраст над 60 години в четири тютюнопроизводителни района в страната са се възползвали от наличието на медицинските екипи на място.
През 2017-а година за първи път се организира и трети модул, ориентиран към подготовка на млади бизнесмени за пускане на дребен бизнес. Обучението е създадено и приспособено за хора с предприемачески хрумвания от тютюнопроизводителните райони за да им бъде дадена опция за основаване, насърчаване и реализация на личен бизнес план. В края на образованието, селектирани планове ще получат и финансова поддръжка за реализиране на своите хрумвания на процедура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР