Програмата на шестте професионални тенис турнира, които се провеждат в

...
Програмата на шестте професионални тенис турнира, които се провеждат в
Коментари Харесай

Австралия спря целия тенис заради един позитивен тест за COVID-19

Програмата на шестте професионални тенис шампионата, които се организират в Мелбърн тази седмица, се замразява най-малко за един ден, а всички към 600 тенисисти и публични лица би трябвало да се изолират, до момента в който не дадат негативна проба за ковид. Това оповестиха уредниците от локалната федерация Тенис Австралия с пояснението, че в четвъртък няма да се изиграе нито един мач от трите женски шампионата от категория " WTA 500 ", двата мъжки шампионата от категория " АТР 250 " и международното състезание за мъжки тимове за Купата на АТР.

Причината - положителен тест за COVID-19 на чиновник в хотел " Гранд Хаят " в Мелбърн , където бяха настанени огромна част от тенисистите по време на наложителния 14-дневен интервал на карантина след идването си в Австралия. Това е въобще първият доказан случай на ковид у локален гражданин в щата Виктория от Нова година насам.

Health Authorities have advised us that a Hotel Quarantine worker has tested positive for COVID-19.
 
Those associated with the AO who quarantined at the hotel now need to be tested and isolate until they receive a negative test result.
— #AusOpen (@AustralianOpen)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР