Програмата на българското футболно първенство предвижда тази събота два много

...
Програмата на българското футболно първенство предвижда тази събота два много
Коментари Харесай

Кой ще спечели Битката за Тракия

Програмата на българското футболно състезание планува тази събота два доста забавни мача. Гвоздеят несъмнено е на Колежа, където е следващото издание на Битката за Тракия.
БОТЕВ (ВР) - ЦСКА 1948 (ДНЕС, 17,30 ЧАСА)   Домакините се намират в напредък, откакто Христо Янев застана отпред на тима. Под негово управление врачани победиха Берое вкъщи и взеха точка като посетители на Хебър Пазарджик. Големият отсъстващ в отбора на Ботев Враца ще е халфът Чавдар Ивайлов, който получи нелепа травма. В изблик на нерви той изритал вратата на съблекалнята и е навън за дълго.   ЦСКА 1948 се намира на противоположния полюс, откакто тимът няма победа от 28 август, когато бе гостуването на Славия. В последния кръг " алените " стигнаха до 0:0 с Берое, само че получиха доста рецензии за представянето си. Треньорът на отбора - Николай Панайотов съобщи, че чака реакция от своя тим във Враца, а също така има поддръжката на клубното управление и никой не му се бърка в работата. Всички в лагера на ЦСКА 1948 се надяват Ивайло Чочев да върне головата си форма от предишния сезон, когато в първите 10 кръга имаше 10 попадения, а в този момент единствено едно. Предвиждането ни е за сериозна борба на стадион " Христо Ботев " без доста голове. ПРОГНОЗА: " ПОД 2,5 ГОЛА "  1,75 



БОТЕВ (ПД) - БЕРОЕ (ДНЕС, 20,00 ЧАСА)

Ботев (Пд) и Берое се изправят един против различен в Битката за Тракия пред оправданата аудитория на " Колежа " в среща от 12-ия кръг на шампионата. Както е известно, " жълто-черните " бяха осъдени с мач пред празни трибуни поради хвърлен предмет по наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро. " Канарчетата " апелираха и в последна сметка от Апелативната комисия на БФС отвори отчасти стадиона.

И двата тима минаха през треньорска промяна след неубедителното начало на сезона. Домакините от Пловдив заемат нежеланото 13-о място с актив от едвам 9 точки, а Берое е на 8-а позиция с 14. В Ботев Станислав Генчев бе сменен от Душан Керкез, а Густаво Араголаса отстъпи скамейката на Хосе Ачиари.

Наставникът на „ канарчетата “ ще би трябвало да реди състава си без трима играчи. Джаспър ван Хертъм, Мохамед Брахими и Дилан Мертенс са контузени и изпускат този дуел.

Добрата вест за треньора на Берое Хосе Луис Ачиари е завръщането на Франко Рамос след наказване. Самият Ачиари има и нов асистент – кондиционният треньор Алехандро Нието.Предвиждането ни е за здрава борба, в която Ботев има повече футболни причини за успеха. ПРОГНОЗА: 1  1,59 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР