Проговори нов свидетел на катастрофата от Околовръстното шосе, при която

...
Проговори нов свидетел на катастрофата от Околовръстното шосе, при която
Коментари Харесай

Проговори нов свидетел на катастрофата на Околовръстното

Проговори нов очевидец на злополуката от Околовръстното шосе, при която почина френски жител, а други двама пострадаха.
Свидетелят удостоверява,
че каралият с алкохол и кокаин в организма Димитър Любенов е бил следван от патрулна полицейска кола преди съдбовния случай.

Показанията му допълват версията, че Любенов е изискал да бъде извозен от компания за “дринк енд драйв ”, само че служителите на реда му попречили.

Виктор е индивидът, който в нощта преди злополуката, докарал втора кола за услугата “дринк енд драйв ”. Това се е случило откакто водачът на Поршето изискал услугата от шефа на компанията Димитър Геров. Виктор е разпитан в прокуратурата със прикрито лице за това какво е видял.
“Бях на открито с приятелката ми. ”
“Разхождахме се и брат и Димитър Геров ми звънна, с цел да ми заяви, че е спрян от патрулен екип и ме помоли за услуга, да отида да го взема. Аз потеглям натам, надлежно две пресечки преди ресторанта, който ми е споделил да отида да го взема, виждам по какъв начин ме подминава въпросното порше дружно с патрулен автомобил, последван от него ”, споделя пред bTV очевидецът.

Виктор споделя, че Поршето и полицейската кола зад него карали с естествена скорост. С показанията си той добавя описа на обвинения Любенов, че “полицейски патрулки са пречили на колите за “дринк енд драйв ”, да го приберат като клиент.

Според Любенов служителите на реда са забавили колите с дълги инспекции и той самичък е отишъл да се трансферира в автомобил на компанията. Тогава служителите на реда му предложили ескорт до дома му против 200 лева

Прокуратурата удостовери обстоятелството за патрулна кола зад водача преди злополуката. Твърдението за пожелан от служителите на реда рушвет още се ревизира.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР