Проговори момчето, което Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха жестоко

...
Проговори момчето, което Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха жестоко
Коментари Харесай

Униженото в мола в Пловдив момче: Хората се смееха, снимаха. Даже се снимаха с Чеченеца и Тошо Куката

Проговори момчето, което Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха грубо в пловдивски мол. То не пожела да опише историята си пред националните малките екрани и единствено се е обърнало към ютюбър-а Станислав Цанов.

Денислав разкрива нови неподозирани елементи за издевателството, на който е бил подложен, в Youtube канала " Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ "., не е смеел да излиза на открито, тъй като го е било боязън от Тошо Куката. Денислав даже не е желал да беседва с родителите си.

Момчето има направени психиатрични изследвани през 2020 година, чиято анамнеза твърди, че няма проблематично държание, само че е елементарно внушаем и не умее да прави преценка в разнообразни обстановки. Денислав признава, че в действителност е елементарно манипулируем, добавя fakti.bg.

" Работихме дружно. Беше ми желал 20 лв. за среща с Чеченеца ", споделя Денислав. До момента той не е познавал нито един от тримата " инфлуенсъри ", които по-късно ще се изгаврят с него.

Денислав разкрива, че първите клипове, на които Чеченеца го разхожда на конче в " Кауфланд ", са имали за цел " да гръмнат в обществените мрежи и да има доста гледаемост ".

Момчето проговори и за видеото, което взриви мрежата и по-късно стана мотив за ареста на Чеченеца, Тротинетката и Куката.

" Чакаха ме на маса в мола. Казаха ми, че съм бил просрочен. Бяха ме предиздвикали да платя таксито на Емили и нейните другари. Куката предложения едни дребни деца и като гледах се познаваше с едно малко момиче. Започна да ми вика, че съм му бил плебей. Не се смееше, надали е смешка ", споделя той.

" Тихомир-Мелиса, по какъв начин се споделя към този момент и аз не знам. Беше ми поставил колана, а Куката ми споделяше какво да върша. Тошо Куката ми сподели да съм на 4 крайници, да джавкам, да съм плебей на Емили и да върша каквото ми споделя. След като видях клипа, че цяла България го е гледала, към този момент разбрах, че беше унизително. Хората се смееха, снимаха. Даже с

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР