Проговори бащата на 26-годишният Георги Николаев – Николай Георгиев. Синът ми

...
Проговори бащата на 26-годишният Георги Николаев – Николай Георгиев. Синът ми
Коментари Харесай

Проговори бащата на Георги Николаев: Набеден е! Той не е изрод, невинен е!

Проговори бащата на 26-годишният Георги Николаев – Николай Георгиев. „ Синът ми не е направил това, за което го упрекват! Набеден е! Той е положително момче, може да питате всички в селото – никой неприятна дума за него няма да ви каже! Аз си познавам детето – той не е урод! “

 Както е известно, охранителят от Стара Загора е задържан и упрекнат за това, че е нарязал грубо с макетно ножче 18-годишната Дебора, с която имал интимна връзка.

Георги Николаев бил почтен, безапелационен е татко му

Според татко му Николай обаче, Георги е почтен. Въпреки безспорните доказателства, таткото упорства, че момчето му не е способно на такова действие и е било набедено.

Това е и защитната теза на самия Георги, както и на юриста му. Същото твърди и съпругата му Кристина

„ Сринати сме! И аз, и жена ми доста тежко претърпяваме това, което се случва. Преди дни жена ми подвигна кръвно 200, едвам го свалихме. Идват тук малките екрани, напират да ни снимат, тормозят ни. Изкараха Георги най-черния, а той е положително момче.

Ако на мен не вярвате, елате тук, в селото, да попитате за него – никой една неприятна дума няма да ви каже.

Очерниха ми детето… “, съвсем се разплака в телефонен диалог с наш кореспондент бащата Николай Георгиев. И призна, че съзнателно заобикаля медиите – тормози се да не изопачат думите му. Адвокатът на сина му го предизвестил в никакъв случайда не дава изявленията.

Фамилната къща е в близкото до Стара Загора село Братя Кунчеви. Тук живеел и Георги дружно със брачната половинка си Кристина и детето им. След като случая „ Дебора “ стана медийно притежание, Кристина и 4-годишната им дъщеричка краткотрайно се преместили при родственици в различен град. Къде тъкмо, бащата на Георги не прецизира.

Георги Николаев не бил кадърен на сходно безчовечие, кълне се баща му

Таткото на 26-годишния наклеветен за касапин развива от години малък бизнес. Има лична плантация за животни – преди години гледали кокошки, прасета, само че се отказали.

В последните години отглеждат най-много коне. В Братя Кунчеви го знаят като Кольо Пържолата.

Майката на Георги пък работи от над 20 години в селската поща. Познават я като богатства жена. От няколко дни тя е в отпуск, откакто направила поредност хипертонични рецесии. Не е ясно дали въобще ще се върне на работа.

Насилникът Георги, направил зверството с Дебора, е някогашен джудист. В ученическите си години той е имал и оценки от надпревари в бойния спорт. Тренирал е дружно с бившето гадже на Златка Райкова – участника в последния сезон на „ Сървайвър “ Георги Валентинов, с който са положителни другари още от тийнейджърските си години, научи още Lupa.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР