Прогнозите на икономисти и политолози вече се актуализират всеки ден.

...
Прогнозите на икономисти и политолози вече се актуализират всеки ден.
Коментари Харесай

Астролози и екстрасенси изчислиха: Кризата ще приключи след две години и половина

Прогнозите на икономисти и политолози към този момент се актуализират всеки ден. Астролозите и екстрасенсите не настояват, че са точни в експертните си оценки за икономическата и политическата обстановка, само че техните прогнози в този момент също са доста търсени – с изключение на друго хората се разсейват и се забавляват. Публикуваме свежи прогнози на съветски специалисти, които предходната година предвидиха събитията от края на зимата и началото на пролетта на 2022 година

Финалистът на 6-ия сезон на „ Битката на екстрасенсите “ Зираддин Рзаев направи нова прогноза за икономическата обстановка за kp.ru:

" Хората са доста обезпокоени, само че би трябвало да разберете: сложната обстановка е краткотрайна. Това е животът и в него има разнообразни интервали. Трябва да свикнете с обстоятелството, че две години (в рискови случаи - три години) ще бъдат сложни. Но това е краткотрайна икономическа обстановка, която ще се стабилизира и всичко ще се подреди.

Икономическата рецесия стартира дружно с пандемията. Но най-сериозният й стадий стартира през зимата на 2022 година Но компликациите през идващите 2-3 години ще касаят освен нашата страна. Това е международната икономическа рецесия.

Зираддин Рзаев дава обещание, че икономическата обстановка ще се усъвършенства до две години, а след три години ще можем да приказваме за икономическа непоклатимост.



Курсът на $ ще се стабилизира до три месеца.

От юни стартира икономическото възобновяване за хората, които се занимават с домашно произвеждане. Съветът е да се стремите да развивате оптимално производството.

В такава обстановка мнозина анулират празниците. Но за тези, които желаят да се провиснал: най-благоприятният интервал ще стартира след юни. Посока - изток. "

Астрологът Тамара Глоба записа подробна прогноза за март за своя YouTube канал. Няколко фрагмента:

" Събитията, които се случват в този момент, разкриха и изостриха последователно протичащото се. Те щяха да стартират по-рано, в случай че нямаше пандемия през 2020 и 2021 година Това беше време на интензивно опълчване на Марс. Той ще продължи през 2022 и 2023 година Две години и половина е времето (с вариации), което ще приключи събитията, почнали в този момент (през зимата).

През март ще пристигна опцията за съглашения, макар дейните дейности - това към момента е интервал на дейни мироопазващи договаряния, които по-късно (вече през април) ще донесат резултати под формата на дейни мироопазващи позиции. Май е интервал на разделения и сили, които ще желаят да навредят на разтърсения нежен мир, открит през този интервал или умислен като спокойно споразумяване. Лятото е време за отмора.

Най-трудните дни на март: 6, 10, 11 (първата половина на деня), 13, 14, 15, 17, 21 (началото на деня), 23, 24 (първата половина на деня), 28 март.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР